Irina Tănase confirmă despărțirea de Liviu Dragnea: «Știe că n-aș trimite nimănui poze cu sânii. E singurul pe care l-am iubit»

Ultima actualizare:

    Irina Tănase spune că-l iubește pe Liviu Dragnea și îl așteaptă acasă
Irina Tănase spune că-l iubește pe Liviu Dragnea și îl așteaptă acasă

Irina Tănase (29 de ani) confirmă despărțirea de Liviu Dragnea (59 de ani) într-un mesaj emoționant transmis redacției Gândul. Tânăra spune că i-a fost credincioasă fostului lider PSD în cei opt ani de relație și că acuzațiile de infidelitate sunt nefondate. ”Liviu este omul care îmi cunoaște secretele, poate realiza că eu nu aș trimite nimănui imagini cu sânii”, a dezvăluit Irina.

Irina Tănase spune că acestea sunt cele mai dureroase momente pe care le-a trăit până acum. Omul pe care-l iubește de opt ani și pe care l-a așteptat când acesta a fost după gratii, asumându-și criticile din spațiul public, a părăsit-o cu un simplu SMS trimis în toiul nopții, după ce  aplecat urechea la niște scenarii fabricate de cineva din anturajul lui.

”Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS și ulterior nu l-am mai putut contacta. Pesemne că m-a blocat. Mă doare că n-a avut încredere în mine și a hotărât să încheiem această poveste fără să-i pot dovedi că se înșală”, a declarat Irina pentru Gândul.

Tânăra de 29 de ani este dezamăgită că oameni pe care-I considera prieteni comuni au săpat-o, iar Liviu Dragnea a vut mai degrabă încredere în ei decât în ea. ”Poate doar naivitatea mea m-a adus în fața acestei situații. Am crezut că persoanele apropiate, prietenii noștri comuni, ne sunt alături și că nu sunt capabili de intrigi. Liviu este singurul bărbat pe care îl iubesc. Este singurul pe care l-am iubit în ultimii 8 ani. Nimeni nu a mai avut loc în sufletul meu și, dincolo de orgolii, cred că și el înțelege.”

Irina Tănase: ”De o săptămână nu mai pot dormi, nu mai mănânc”

Irina Tănase spune că a fost profund afectată de despărțirea de Liviu Dragnea, în condițiile în care realația lor a trecut un test foarte greu, în cei doi ani și două luni cât fostul lider PSD a fost în pușcărie, condamnat în dosarul Angajărilor fictive.

Cât s-a aflat în penitenciar, i-am fost alături, eram aproape zilnic la avocați pentru a găsi soluții și l-am apărat public, atunci când alții s-au ferit. Fiindcă l-am iubit și îl iubesc mi-am asumat și critici. Nu a fost confortabil și nici nu este pentru o fată de 29 de ani să fie denigrată, înjurată pe rețelele sociale, în anumite publicații doar pentru că eram iubita lui Liviu Dragnea. Mi-am asumat totul! M-am trezit într-un ocean de ură, dar fiindcă îl iubesc nu mă dau deoparte.”

Tânăra declară că de o săptămână, de când a explodat acest scandal, nu mai poate să doarmă și să mănânce. ”De aproape o săptămână, nu mai pot dormi, nu mai mănânc, nu-mi mai găsesc liniștea. Mă gândesc unde s-a rupt această relație, ce nu am știut să gestionez.”

Irina Tănase: ”Nu sunt împăcată cu aspectul sânilor, chiar intenționam să mă operez”

Irinei consideră că oricine o cunoaște îndeaproape poate înțelege cât de ridicole sunt acuzațiile că ar fi trimis imagini cu ea goală unui alt bărbat. ”Liviu este omul care îmi cunoaște secretele, poate realiza că eu nu aș trimite nimănui imagini cu sânii. Din cauză că nu sunt împăcată cu aspectul lor și chiar intenționam să mă operez. Sper în continuare ca Liviu să mă asculte și îl rog să nu se mai lase influențat de x sau de y. Îmi place să cred că e un bărbat puternic și, oricum, i-aș dărui libertatea pe care și-ar dori-o, în acest caz. Repet: nu l-aș putea determina să mă iubească dacă nu simte!”

Citește și:

Liviu Dragnea, prima reacție despre scandalul cu Irina Tănase. Cu cine a petrecut de Moș Nicolae

Cum s-au cunoscut Liviu Dragnea și Irina Tănase

Liviu Dragnea a cunoscut-o pe Irina Tănase pe vremea când era încă însurat cu Bombonica Dragnea, mama copiilor săi. La 1 octombrie 2013, Irina Tănase s-a angajat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, ca asistentă a lui Liviu Dragnea, decizie care avea să-i schimbe radical viața. Două luni și jumătate mai târziu, conform informațiilor obținute de jurnaliștii de la Rise Project, tânăra își petrecea sărbătorile de iarnă în Brazilia alături de șeful ei. Cum Dragnea era încă un bărbat însurat, cei doi au ajuns separat în Brazilia, Irina fiind însoțită de Mugurel Gheorghiaș, colaboratorul lui Dragnea. După divorțul de Bombonica, în 2015, fostul lider PSD a început să se afișeze cu Irina.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
image
actualitate.net
image
actualitate.net