Cine e Roger El Akoury, b─ânuit de o idil─â cu Irina ÔÇ×lui DragneaÔÇŁ?

Numele lui Roger El Akoury, 53 de ani, este legat de mediul de business autohton, afaceristul de origine libanez─â fiind unul dintre fondatorii A&D Pharma, un juc─âtor puternic pe pia╚Ťa serviciilor medicale, din Rom├ónia.

stanga
dreapta
irina iubit 1 jpg
irina iubit iesire jpg
irina iubit masa jpg
irina iubit libanez jpg

În luna mai a anului 2022, el a fost văzut alături de Irina Tănase, 30 de ani, fosta iubită a lui Liviu Dragnea.

La scurt timp, le-a fost atribuit─â o posibil─â rela╚Ťie romantic─â, ├«ns─â imaginile cu cei doi ├«i prezint─â ╚Öi al─âturi de alte persoane, exist├ónd posibilitatea unei ├«nt├ólniri nevinovate de afaceri.

Cite╚Öte ╚Öi: Adio, Dragnea! Irina T─ânase, surprins─â al─âturi de Roger El Akoury, fostul iubit milionar al Annei Lesko!

Irina T─ânase s-a desp─âr╚Ťit, la ├«nceputul anului, de Liviu Dragnea, dup─â opt ani, ├«ns─â, din cauza rela╚Ťiei mediatizate intens a r─âmas cu porecla ÔÇ×Irina lui DragneaÔÇŁ.

Despre Roger El Akoury nu se ╚Ötiu prea mult. Portofoliul companiei fondate de acesta include o panoplie de divizii care controleaz─â lan╚Ťuri farmaceutice sau clinici private.

Roger El Akoury, un afacerist de succes

Un lucru este cert, ├«n Rom├ónia, Roger El Akoury a descoperit re╚Ťeta succesului, ├«ntruc├ót de numele s─âu este legat un terment r├óvnit de mul╚Ťi juc─âtori, profit puternic.

De altfel, ├«n urm─â cu 11 ani,  Ziarul Financiar relata faptul c─â Roger El Akoury ar avea, la A&D Pharma, o remunera╚Ťie de 40.000 de euro. Vorbim doar despre salariu, nu ╚Öi alte bonusuri sau posibile beneficii.

La o singur─â farmacie Sensiblu s-au g─âsit peste dou─â sute de medicamente expirate
Celebrul lan╚Ť de farmacii Sensiblu a fost fondat sub umbrela A&D Pharma

Istoria afacerii sale de success ├«ncepe din perioada studen╚Ťiei, c├ónd Roger El Akoury ╚Öi un grup de prieteni au pus bazele companiei cu o investi╚Ťie de 20.000 de dolari.

Compania a prosperat, a fost listat─â la Burs─â, la acea vreme fiind cotat─â la o valoare de pia╚Ť─â de 400 de milioane de euro!

A avut o idil─â cu Anna Lesko

Despre via╚Ťa sa particular─â sunt cunoscute pu╚Ťine detalii. Se ╚Ötie c─â a trait o idil─â cu Anna Lesko, ├«ntre 2005 ╚Öi 2006. S-a spus la acea vreme c─â libanezul, c─âruia conturile ÔÇ×├«i dau pe dinafar─âÔÇŁ de bani, ar fi fost ╚Öocat de preten╚Ťiile financiare ale artistei.

Mai mult, s-a vehiculat faptul c─â Roger El Akoury i-ar fi preg─âtit Annei un centru de frumuse╚Ťe care ├«nc─â ar fi fost ├«n construc╚Ťie fix c├ónd rela╚Ťia lor era ÔÇ×la apusÔÇŁ, basarabeanca r─âm├ón├ónd doar cu g├óndul la poten╚Ťiala afacere.

Cite╚Öte ╚Öi: Irina T─ânase, complet schimbat─â dup─â desp─âr╚Ťirea de Dragnea! Ce modific─âri ╚Öi-a f─âcut la fa╚Ť─â

Probabil s─âtul s─â fie implicat ├«n discu╚Ťii mondene, Roger El Akoury a devenit un tip mult mai discret. Numele s─âu, ├«ns─â, a revenit ├«n aten╚Ťia public─â prin 2013. Un incendiu a cuprins, ├«n luna decembrie a acelui an, o vil─â impresionant─â, din Bucure╚Öti.

Cet─â╚Ťean de Onoare al Bucure╚Ötiului, ├«n 2020

S-a discutat, la acea vreme, c─â proprietarul ar fi fost chiar Roger El Akoury ╚Öi c─â incendiul ar fi pornit de la un ╚Öemineu din locuin╚Ť─â.

├Än 2020, Roger El Akoury a fost propus ╚Öi i s-a atribuit titlul de Cet─â╚Ťean de Onoare al Bucure╚Ötiului, ├«n mandatul fostei prim─âri╚Ťe Gabriela Firea. Cu patru ani ├«nainte, ├«ns─â, numele s─âu a fost asociat, pentru prima data, ├«ntr-un scandal interna╚Ťional.

Roger El Akoury era men╚Ťionat ├«ntr-o anchet─â transfrontalier─â a cunoscutului portal de profil Rise Project.

Are o colec╚Ťie de art─â expus─â la muzeu

S-a spus atunci c─â Roger El Akoury, al─âturi de al╚Ťi asocia╚Ťi, ar fi fondat, prin intermediul firmei de avocatur─â Mossack Fonseca, implicat─â ├«n scandalul Panama Papers, o re╚Ťea de firme offshore care ar fi putut s─â serveasc─â pentru ascunderea unor sume impresionante de bani neimpozitabili, ├«n conturile unor b─ânci din afara ╚Ť─ârii.

Motivul tranzac╚Ťiilor a fost explicat, la acea vreme. Banii ar fi fost utiliza╚Ťi pentru inaugurarea ÔÇ×Muzeului de Art─â Recent─âÔÇŁ, din Bucure┼čti, ├«n octombrie 2018, unde exist─â piese din colec┼úia lui Roger El Akoury. Muzeul este realizat tot de afacerist.

Totodată, despre Roger El Akoury se spune că ar fi și fondatorul Cambridge School of Bucharest.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

peter imre corina d─ânil─â jpg
gabi badalau evenimente jpg
image png
646x404 (1) jpg
Peter Imre, osp─âtar   galerie foto jpeg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Peter Imre, osp─âtar   galerie foto jpeg
peter imre corina d─ânil─â jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg
kim kardashian iulie 2022 2 jpg