Wow. Cât de mult s-a transformat fiica lui Liviu Dragnea după căsătoria cu Alex Mațaev

Ultima actualizare:

Alexandra Dragnea s-a schimbat mult de când este într-o relație cu Alex Mațaev, cel care i-a cucerit inima în urmă cu câțiva ani, fiind și singurul bărbat cu care Liviu Dragnea a fost de acord în viața fiicei sale. 

Alexandra Dragnea și Alex Mațaev. Sursa foto: Instagram
Alexandra Dragnea și Alex Mațaev. Sursa foto: Instagram

Alexandra Dragnea și Alex Mațaev au fost surprinși de Spynews (unde puteți vedea imaginile) într-o benzinărie, chiar la scurt timp după ce mașina le-a fost avariată de un al conducător autor. Cei doi îndrăgostiți au rezolvat problema pe cale amiabilă, cel mai probabil prin asigurare, după ce au fost loviți din greșeală. Accidentul nu a fost unul grav, însă a fost nevoie de acte, semnături și documentație pentru ca mașinile să fie reparate legal.

De observat în imagini este cât de mult s-a transformat Alexandra Dragnea după ce s-a căsătorit cu Alex Mațaev. Tânăra s-a mai îngrășat, însă pare foarte relaxată cu noul look. De altfel, și fostul câștigător de la X Factor are o schimbare în înfățișare. Artist de meserie, soțul fiicei lui Liviu Dragnea apare și el cu un stil vestimentar mai neglijent, geci largi, pletele pe spate și, de altfel, foarte încrezător.

Alexandra Dragnea s-a căsătorit cu Alex Mațaev după 8 ani de relație, fiind singurul iubit pe care tânăra l-a avut în toată viața ei. Cei doi s-au căsătorit în 2021, în secret, fără tam-tam și intervenții prea multe din partea rudelor. Ei au avut o nuntă simplă, cu apropiați și s-au bucurat în liniște de eveniment.

Fiica lui Liviu Dragnea a făcut cununia civilă chiar în perioada în care fostul șef PSD se afla în spatele gratiilor, în 2020. În 2021 au făcut petrecerea de nuntă, iar de atunci trăiesc discret, fără activitate pe social media sau în spațiul public.

Alex Mațaev este originar din Republica Moldova, este artist și fost participant la X Factor. Alexandra Dragnea a studiat în State, de unde s-a întors în momentul în care tatăl ei și întreaga familie au primit interdicția de a mai vizita SUA.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net