Adio, Dragnea! Irina Tănase, surprinsă alături de Roger El Akoury, fostul iubit milionar al Annei Lesko!

Ultima actualizare:

Irina Tănase, în vârstă de 30 de ani, a fost surprinsă alături de Roger El Akoury, un libanez putred de bogat, care a avut, în trecut, o relație cu cântăreața Anna Lesko. Cei doi au fost fotografiați în mijlocul zilei, într-un restaurant din zona de Nord a Capitalei.

E posibil ca Irina Tănase să simtă, din nou, fluturași în stomac. La doar câteva luni de la despărțirea cu scandal de Liviu Dragnea, atunci când a fost acuzată de infidelitate, Irina a fost văzută, pentru prima dată, în compania unui alt bărbat. Și nu alături de oricine!

Important de urmărit: Liviu Dragnea, prima reacție despre scandalul cu Irina Tănase

Roger El Akoury, supranumit și regele medicamentelor, iar asta pentru că deține una dintre cele mai mari companii farmaceutice din România, este cel care a însoțit-o pe fosta iubită a lui Dragnea la un prânz. Nu a fost singurul care a stat cu tânăra, la masă au mai fost alți doi bărbați. Întâlnirea se poate să fi avut două scopuri: fie e vorba de o idilă, fie a fost o întâlnire de afaceri.

Galant, cu bunele maniere învățate, doar e trecut prin viață, plus că a avut și multe întâlniri cu femei frumoase, omul de afaceri de origine libaneză, în vârstă de 53 de ani, a știut cum să se poarte cu frumoasa Irina Tănase, și ea învățată să fie înconjurată de bărbați care să-i ofere atenția cuvenită.

Nu trebuie să ratezi nici asta: Ce spunea Liviu Dragnea despre nunta cu Irina Tănase: «Este o fată pe care o iubesc, în acești ani a stat stăpână pe ea»

În imaginile surprinse de paparazzii Mediaflux, fosta iubită a lui Dragnea pare că radiază alături de cel care ar putea fi chiar noul ei iubit. 

Îmbrăcată cât se poate de lejer, într-o rochiță de vară, accesorizată cu o pereche de balerini simpli, Irina Tănase a fost o apariție modestă, însă destul de atrăgătoare, dat fiind faptul că ținuta i-a scos în evidență trupul armonios.

Dragnea ar fi  istorie!

Irina Tănase s-a despărțit, la începutul anului, de Liviu Dragnea, după opt ani de relație. 

Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez”, a declarat Irina Tănase pentru Cancan.ro, imediat după ce s-a despărțit de liderul PSD.

Irina Tănase a mai precizat, la momentul respectiv, că Dragnea nu a avut încredere în ea și s-ar fi despărțit de ea din cauza zvonurilor că l-ar fi înșelat!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net