Fosta noră a lui Dragnea, curtată de Cătălin Cazacu? Cât de intens o apreciază!

Ultima actualizare:

Gina Alexandra, fosta soție a lui Valentin Dragnea, se expune în ipostaze provocatoare, iar cel care o apreciază la fiecare postare este Cătălin Cazacu.

Cătălin Cazacu este un susținător înfocat al Ginei Alexandra
Cătălin Cazacu este un susținător înfocat al Ginei Alexandra

Gina Alexandra, fosta noră lui Liviu Dragnea, se mândrește cu formele sale pe rețelele de socializare, având un bust generos și o silueta de invidiat. Aceasta este intens apreciată de bărbați, însă Cătălin Cazacu este cel care îi analizează și apreciază fiecare poză.

Citește și: Fiul lui Liviu Dragnea, din nou burlac, după patru ani de căsătorie 

Nu se știe dacă frumoasa Gina este o plăcere nevinovată a lui Cătălin Cazacu, dar faptul că îi apreciază postările denotă că o simpatizează. Cu toate acestea, motociclistul este îndrăgostit până peste cap de Ramona Olaru, cea pe care a cerut-o de curând de soție. Cazacu a declarat că nu a fost nimic planificat, știa exact ce inel își dorește Ramona, iar când a simțit s-a așezat în genunchi și i-a adresat marea întrebare. 

Cine este Gina Alexandra, fosta noră lui Liviu Dragnea

Fosta noră lui Liviu Dragnea, Gina Alexandra Tătulescu, a ajuns acum 13 ani în finala concursului de frumusețe Miss Universe România și s-a clasat pe locul 20. La vremea aceea Gina a declarat că își dorește să fie jurnalist. Tatăl său, preotul Tătulescu, nu a dorit atunci să comenteze apariția sexy a fiicei lui, spunând că este majoră și face tot ceea ce își dorește.

Vezi și: Fosta noră a lui Liviu Dragnea are un bust impresionant! A pozat ca în Playboy 

Gina a intrat în atenția presei atunci când și-a cumpărat un bolid de lux, Lamborghini Gallardo Spyder, care costă la a doua mână aproximativ 90.000 de euro. Nici suma necesară întreținerii autoturismului nu era una mică, doar impozitul ajungând la 8.000 de lei pe un singur an.

Gina Alexandra a divorțat de fiul lui Dragnea, după patru ani de mariaj 

Când Liviu Dragnea a intrat în închisoare, fiul și nora lui au avut de suferit pentru că nu mai primeau la fel de mulți bani și nu mai puteau trăi în același lux cu care erau obișnuiți. Această schimbare i-a făcut pe cei doi îndrăgostiți să nu se mai înțeleagă atât de bine. 

În luna august 2022, Gina Alexandra a confirmat faptul că s-a despărțit de fiul lui Liviu Dragnea. Conform declarațiilor acesteia, separarea a avut loc în primăvara anului 2022, însă ea și Valentin au decis să păstreze o relație de amiciție, de dragul vremurilor frumoase pe care le-au peterecut împreună. 

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net