Nora lui Dragnea are un bust impresionant! Gina a pozat ca divele din Playboy!

Ultima actualizare:

Nora lui Liviu Dragnea este o adevărată divă, cu apariții din ce în ce mai provocatoare, demne de revistele interzise cardiacilor. Soția lui Valentin Dragnea, băiatul fostului lider PSD, a încins internetul cu câteva ipostaze incendiare, menite să stârnească imaginația și să pună pe jar inimile urmăritorilor. 

image

Gina Alexandra Dragnea a arătat utilizatorilor de pe Instagram câteva dintre atuurile cu ajutorul cărora a reușit să fure inima fiului lui Liviu Dragnea și să o ia de soție. Și cine l-ar învinui pe Valentin Dragnea pentru o asemenea alegere? Superba tânără, cu buze voluptoase și ochi de felină, are și un trup de păpușă Barbie, cu forme ce-ți iau mințile pe care nu ezită să le etaleze pe contul de social-media, spre încântarea urmăritorilor ei. â

Vezi și: Liviu Dragnea, mai înfloritor după anii de puşcărie!

Nora lui Liviu Dragnea a publicat pe social-media câteva imagini în care își arată decolteul generos în topuri extrem de strâmte care abia îi pot cuprinde trupul voluptuos.

Tânăra nu ezită să-și etaleze senzualitatea cu fiecare ieșire în public, însă pe internet a găsit mediul perfect pentru a se dezlănțui.

Nu rata nici: Cine e Roger El Akoury, bănuit de o idilă cu Irina „lui Dragnea”?

Liviu Dragnea este pe val!

Liviu Dragnea este la acest moment într-o perioadă înfloritoare, atât din punct de vedere profesional, cât și sentimental. După o perioadă ceva mai sumbră, soarele a răsărit și pe strada fostului lider PSD. 

Interesant și: Liviu Dragnea zâmbește după despărțirea de Irina. Cum i s-a schimbat viața fostului lider PSD

Liviu Dragnea a decis să-și continue cariera de politician, iar acum face parte din Partidul Alianța pentru România. În plan amoros, zvonurile circulă cu viteza luminii, căci Dragnea este văzut din ce în ce mai des în prezența unor domnișoare foarte atrăgătoare. 

Una dintre acestea este și Ana-Maria Ioniță, despre care presa locală din Teleorman a scris că ar avea o idilă cu Liviu Dragnea. Întreaga poveste ar fi început, atunci când superba tânără a fost numită ca președinte al filialei București, din cadrul partidului Alianța pentru Patrie, formațiune politică înființată de Codrin Ștefănescu și sprijinită de fostul PSD-ist. 

Ana-Maria Ioniță a declarat în exclusivitate pentru Click! care este de fapt relația cu controversatul politician și, din spusele acesteia, nu este vorba de nimic mai mult decât de o relație strict profesională și un respect mutual. 

„De câteva zile au apărut în presă diferite articole despre mine și domnul Liviu Dragnea. Precizez că nu este nimic adevărat din tot ce se speculează, ci este o relație strict profesională. Este un om pe care îl stimez și respect pentru tot binele pe care îl face pentru oamenii din jurul dumnealui.

Considerând că viitorul tinerilor români este în România și nu în afara granițelor ei, am decis să mă implic într-un proiect politic, Alianța Pentru Patrie, singurul partid preocupat astăzi de viitorul nostru, al tinerilor români.

Este singurul partid politic în care mă regăsesc si am o dorință de a se face dreptate. Îmi doresc o Românie mai puternică și sunt sigură că numai alături de APP, România poate intra pe un făgaș normal. Voi continua să activez în acest proiect sub coordonarea domnului Liviu Dragnea și a liderilor APP.”, a declarat Ana-Maria Ioniță, în exclusivitate pentru Click!.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net