Liviu Dragnea, mai înfloritor după anii de puşcărie!

Ultima actualizare:

”România este Grădina Maicii Domnului”, ”străinii vor să ne ia agricultura”, ”o să ajungem chiriaşi în ţara noastră”. Bronzat, vesel, parfumat şi cu chef de vorbă, Liviu Dragnea a fost în vizită la Oradea, unde a ţinut un discurs apocaliptic despre distrugerea României. Fostul preşedinte al PSD a marcat un an de la eliberarea din închisoare şi a anunţat că are planuri mari cu noul său partid, Alianţa pentru Patrie. 

Liviu Dragnea și-a făcut  apariția la Oradea într-o  formă de zile mari. Fotografii: inquam photos
Liviu Dragnea și-a făcut apariția la Oradea într-o formă de zile mari. Fotografii: inquam photos

Liviu Dragnea, 59 de ani, fostul lider PSD, a ales Bihorul pentru a rosti primul discurs politic important de la ieşirea sa din închisoare. La Oradea, în reşedinţa judeţului, Dragnea a fost întâmpinat cu bodyguarzi, muzică la acordeon şi pâine cu sare.

Citește și: Wow. Cât de mult s-a transformat fiica lui Liviu Dragnea după căsătoria cu Alex Mațaev

El a apărut însoţit de prietenul său cel mai bun, Codrin Ştefănescu, cel care are grijă de partid, căci fostul preşedinte PSD are încă multe restricţii impuse de justiţie. În alaiul lui Dragnea au fost observate de ebihoreanul.ro, câteva prezenţe notabile. Este vorba de preşedintele PNŢCD, avocatul Aurelian Pavelescu, şi fostul ministru al Educaţiei şi sindicalist, Liviu Marian Pop.  

Iată și: Cine e Roger El Akoury, bănuit de o idilă cu Irina „lui Dragnea”?

Aflat în formă de zile mari, Dragnea a prezentat pe larg programul noului său partid, Alianţa pentru Patrie, şi a promis că dacă revine la putere va naţionaliza „companiile strategice” şi va interzicere importurile de alimente „cu otrăvuri”.  

Fostul lider PSD a ieșit  din închisoare în iulie  2021, după doi ani
Fostul lider PSD a ieșit din închisoare în iulie 2021, după doi ani

„În opinia mea, România reprezintă un popor ales, în opinia mea România este Grădina Maicii Domnului; teoria că Fecioara Maria şi Iisus Cristos au venit aici din Betleem, eu cred în teoria asta. Nu cred că această ţară şi acest popor au fost puse de Dumnezeu întâmplător aici. Nu sunt un fanatic, nu sunt un ultra-religios, dar am nişte crezuri.”, a declarat hotărât Liviu Dragnea, potrivit sursei citate. 

Ups: Irina Tănase, audiată la DNA. Este vorba despre investiții imobiliare suspecte

El a prezentat cum este ”furată” ţara de interesele străine şi a anunţat că va face ordine. „Pas cu pas, vor să ne ia şi agricultura.(…) O să ajungem nişte chiriaşi în propria ţară, pentru că aţi văzut că se tot vorbeşte că toţi trebuie să fim globalişti, trebuie să înţelegem că bărbatul poate rămâne însărcinat, că gândacii, insectele, sunt bune de mâncat. Pentru toate astea şi multe altele merită să îmi asum un risc”, a susţinut Dragnea, care se înflăcăra din în ce mai mult în timp ce vorbea. 

A râs cu prietenul lui,  Codrin Ștefănescu
A râs cu prietenul lui, Codrin Ștefănescu

Cine este de vină ştie foarte clar fostul preşedinte al PSD. ”Nu mai putem accepta ideea că ne putem dezvolta cu resursele fundamentale, apă, carburanţi, gaze, în mâinile străinilor. Românii sunt otrăviţi cu tot felul de informaţii, ca să nu mai aibă timp să vadă toată pădurea, li se arată doar copacul.

Dar România nu este o insulă a lui Iohannis, Ciucă, Hellvig (n.r. – Eduard Hellvig, directorul SRI), Pahonţu (n.r. – Lucian Pahonţu, şeful SPP) şi alţi golani vânduţi”, a dezvăluit politicianul reîntors ”din morţi”.  

Bruneta Oana Leonte  se zvonește că e noua  iubită a lui Dragnea
Bruneta Oana Leonte se zvonește că e noua iubită a lui Dragnea

Vrea să naţionalizeze «companiile strategice»

Despre Alianţa pentru Patrie, Codrin Ştefănescu, cel care ”gospodăreşte” partidul, a anunţat că în doar 10 luni de la înfiinţare are un număr de peste 215.000 de membri. „Oamenii au mari speranţe în echipa de la această masă, care acum câţiva ani a adăugat plusvaloare în România, care a schimbat legi, care a protejat românii, care s-a bătut şi cu multinaţionalele, şi oamenii ştiu că Liviu Dragnea a făcut închisoare politică”, a spus Ştefănescu, în uralele celor prezenţi, vegheaţi de pe margini de bodyguarzi.  

Liviu Dragnea și  Codrin Ștefănescu,  asaltați pentru poze
Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu, asaltați pentru poze

Între persoanele care l-au însoţit pe Dragnea în periplul său bihorean a putut fi remarcată şi noua iubită a celui supranumit în epoca sa de glorie ”el lidero maximo”. În pozele făcute la eveniment, apare şi buzoianca Oana Leonte, o tânără de 24 de ani. Fata e profesoară de franceză şi are deja funcţii în noul partid al lui Dragnea, fiind, potrivit unor surse politice, unul dintre liderii filialei de la sectorul 1.  

Fostul preşedinte al PSD Liviu Dragnea a ieşit din închisoarea Rahova pe 15 iulie 2021. Dragnea se afla în penitenciar din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 3 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman.

A uitat că se plimba cu iubita în Maldive pe banii statului 

image

Dragnea nu a părut deloc afectat de noile dezvăluiri făcute despre el de fostul trezorier PSD Mircea Drăghici. Acesta, cercetat de DNA pentru deturnare şi delapidare a banilor primiţi de partid drept subvenţie de la stat, a explicat cum folosea fostul preşedinte PSD banii partidului.

Deşi Parlamentul îi plătea biletele de avion, Dragnea nu era mulţumit şi folosea curse private, biletele decontându-le din banii primiţi de PSD de la buget. Mai mult, împreună cu fosta iubită, Irina Tănase, şi cu o prietenă a acesteia, fostul preşedinte al celui mai mare partid din România a zburat într-o vacanţă în Madive pe banii statului cu avion privat. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net