Are sau nu o relație cu Liviu Dragnea? Oana Leonte, gestul care naște multe semne de întrebare

Ultima actualizare:

După ce întreaga presă a vuit pe marginea subiectului cu privire la nota iubită a lui Liviu Dragnea, însăși cea vizată, Oana Leonte, a oferit primele declarații în legătură cu posibila idilă. Are sau nu o relație cu politicianul?

Reacția Oanei Leonte, după ce s-a zvonit că ar avea o relație cu Liviu Dragnea Foto: Arhivă
Reacția Oanei Leonte, după ce s-a zvonit că ar avea o relație cu Liviu Dragnea Foto: Arhivă

Zvonurile potrivit cărora Oana Leonte, în vârstă de 25 de ani, ar avea o relație cu fostul lider PSD s-au întețit în ultima perioadă, în special după ce a ieșit la iveală faptul că tânăra ar fi ocupat, de-a lungul timpului, câteva funcții de conducere în partidul APP, înființat de nimeni altul decât Liviu Dragnea.

Vezi aici detalii: Liviu Dragnea, o nouă iubită? Cu ce tinerică a înlocuit-o pe Irina Tănase

Oana Leonte, prima reacție după ce zvonurile au plasat-o într-o relație cu Liviu Dragnea

Aceștia apar și în mai multe fotografii împreună, iar unele informații „din interior” i-au plasat pe cei doi într-o relație amoroasă. 

Tânăra a evitat răspunsul la întrebarea dacă are o relație cu Liviu Dragnea, după ce a fost contactată de Click!, iar ulterior nu a mai răspuns la telefon.

Noi ne gândim însă că dacă ar fi fost asociată cu o persoană cu care nu are o relație de niciun fel, reacția normală ar fi fost negarea. Aceasta însă s-a mulțumit să lase lucrurile cât se poate de „în aer”. 

„Sunt la semafor acum, în mașină, sunt la volan, așa că nu pot să răspund în acest moment. Vă rog să mă contactați mai târziu.” a declarat, pentru Click!, Oana Leonte.

Iată și: Liviu Dragnea s-a despărțit de Irina Tănase! Fostul lider PSD e de negăsit. Familia e îngrijorată

Cine este și cu ce se ocupă Oana Leonte

Așa cum am menționat, Oana Leonte este o tânără în vârstă de 25 de ani, originară din Buzău. La terminarea liceului, aceasta a urmat cursurile Facultății de Limbi și Literaturi Străine. Ulterior, s-a reprofilat ușor și a lucrat în domenii precum marketing și publicitate, cochetând de ceva vreme și cu politica. De asemenea, Oana a făcut în trecut și sport de performanță.

În prezent, Oana Leonte este lider al organizației de tineret a partidului APP, înființat de  Liviu Dragnea. Tânăra ar fi fost, de asemenea, secretar general al APP Sectorul 1, pentru o perioadă de 6 luni, iar unele surse o plasează și la conducerea APP Buzău.

Nu rata: Irina Tănase, complet schimbată după despărțirea de Dragnea! Ce modificări și-a făcut la față

În mod oficial, nici fostul lider PSD, nici Oana Leonte nu au confirmat povestea de iubire. Tânăra pare însă să se încadreze în „tiparul” lui Dragnea, asta dacă luăm în considerare relația lui precedentă cu Irina Tănase. Cei doi s-au despărțit după ani buni de relație, deși se zvonea că ar fi avut planuri de nuntă, totul din cauza presupusei infidelități a Irinei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net