Irina Tănase, audiată la DNA. Este vorba despre investiții imobiliare suspecte

Ultima actualizare:

Irina Tănase, fosta logodnică a lui Liviu Dragnea, a fost audiată, în această dimineață, începând cu ora 09.00, de către procurorii DNA. Informația a fost dezvăluită de jurnalistul Sorin Roșca Stănescu.

image

UPDATE: Deocamdată, nu s-a comunicat oficial motivul audierii. Însă, surse din cadrul  DNA au afirmat că acest caz s-ar putea transforma chiar într-un dosar penal. 

Irina Tănase ar fi formulat un denunț la DNA. În presă au apărut imagini cu Irina, intrând în sediul instituției. Ea ar fi fost însoțită de o avocată, ar fi stat acolo aproximativ jumătate de oră și nu ar fi vrut să facă declarații despre motivul aflării ei la DNA.

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea a mai fost anterior în fața procurorilor. Ea a fost audiată în dosarul Tel Drum, în calitate de martor.

Se pare că anchetatorii au intrat pe fir și au descoperit nereguli în ceea ce privește anumite investiții imobiliare pe care Irina l-ar fi făcut anul trecut.

Este posibil ca procurorii să încerce să ia urma banilor. Suma vizată este de peste 350.000 de euro, informează CorectNews.

Știre în curs de actualizare

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net