Liviu Dragnea, o nouă iubită? Cu ce tinerică a înlocuit-o pe Irina Tănase

Ultima actualizare:

După despărțirea de Irina Tănase, Liviu Dragnea s-ar fi consolat în brațele unei alte tinere, implicată și ea în politică! Zvonurile i-au adus pe cei doi din ce în ce mai aproape, după ce s-a aflat că aceasta face parte chiar din partidul APP, ale cărui baze au fost puse de către politician! Iată cine ar fi noua „cucerire” a lui Dragnea!

Are Liviu Dragnea o nouă iubită tinerică? Foto: Arhivă
Are Liviu Dragnea o nouă iubită tinerică? Foto: Arhivă

Liviu Dragnea nu pierde deloc timpul când vine vorba de viața lui amoroasă! Fostul lider al PSD a urmat, se pare, aceeași „rețetă”, alegându-și drept parteneră o „tânără speranță”. Potrivit România TV, politicianul ar fi început o relație cu Oana Leonte, o profesoară tinerică de franceză, originară din Buzău. 

Are Liviu Dragnea o nouă iubită tinerică?

Aceasta are 25 de ani și a absolvit Facultatea de Limbi Străine. Mai mult decât atât, tânăra face parte și din Alianța Pentru Patrie (APP), partidul înființat de Liviu Dragnea. Oana Leonte a fost, de asemenea, secretar general al APP Sectorul 1, pentru o perioadă de 6 luni, iar unele surse o plasează și la conducerea APP Buzău. 

Vezi și: Liviu Dragnea s-a despărțit de Irina Tănase! Fostul lider PSD e de negăsit. Familia e îngrijorată

Deși în culisele politicii românești se aud aceste zvonuri de ceva vreme, cu privire la relația celor doi, în mod oficial, nici fostul lider PSD, nici Oana Leonte nu au confirmat povestea de iubire.

Dacă zvonurile sunt într-adevăr reale însă, se pare că Liviu Dragnea are deja un tipar atunci când vine vorba de domnișoarele pe care își dorește să le cucerească. Oana Leonte seamănă din punct de vedere fizic cu fosta lui parteneră, Irina Tănase, iar de vârstă nu mai spunem!

Nu rata: Liviu Dragnea zâmbește după despărțirea de Irina. Cum i s-a schimbat viața fostului lider PSD

Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au cunoscut în 2013

Deși relația lui Liviu Dragnea cu Irina Tănase părea că se îndreaptă într-o direcție cât se poate de serioasă, alimentată și de câteva zvonuri cu privire la căsătorie, cei doi parteneri au pus punct în cele din urmă, iar motivul ar fi fost infidelitatea tinerei. Cu toate acestea, Irina l-a așteptat pe partenerul ei să iasă din închisoare, declarându-se pregătită să îl susțină pe Dragnea indiferent de situație. 

Despărțirea celor doi a surprins la fel de mult ca și anunțarea relației în sine, care a creat controverse la vremea respectivă. Irina Tănase și Liviu Dragnea s-au cunoscut în 2013, pe când tânăra avea 20 de ani și lucra la Ministerul Dezvoltării.

La scurt timp, cei doi au început o relație, iar ulterior s-au și afișat împreună din ce în ce mai des. Deși între ei există o diferență de vârstă 30 de ani, ambii parteneri și-au apărat povestea de dragoste, de-a lungul timpului. În peisaj și-ar fi făcut însă între timp apariția un „amant”, iar potrivit zvonurilor acesta a fost motivul care a dus la marea despărțire.

După separare, Irina Tănase și-ar fi refăcut, la rândul ei, viața amoroasă alături de Roger El Akourdy, fostul partener al Annei Lesko.

Vezi aici: Cine e Roger El Akoury, bănuit de o idilă cu Irina „lui Dragnea”?

Cât despre partidul APP, potrivit lui Liviu Dragnea, formațiunea a luat naștere în urma demersurilor făcute de Codrin Ștefănescu. Se zvonește însă că Dragnea e cel care conduce totul „din umbră”, deși acesta ar fi avut, teoretic, interdicția de a mai evolua în politică.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
IMG 20240422 WA0003 1536x1082 jpg
Oppenheimer si actorul jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net