Fiul lui Dragnea din nou burlac, după patru ani de căsătorie! Valentin și Gina au divorțat

Fiul lui Dragnea este din nou un bărbat singur, după patru ani de mariaj. Se pare că soția acestuia, Gina Alexandra a decis să pună capăt mariajului recent. Mai mult decât atât, fosta soție a lui Ștefan Valentin a fost deja surprinsă în compania altui bărbat, față de care a afișat o atitudine extrem de jovială. 

Valentin și Gina s-au căsătorit în anul 2018
Valentin și Gina s-au căsătorit în anul 2018

Ștefan Valentin și Gina Alexandra s-au căsătorit în anul 2018 și au avut parte de o nuntă ca în povești, însă iubirea dintre ei s-a stins la fel de repede cum a început. Gina Alexandra a confirmat faptul că a divorțat de fiul lui Dragnea și a oferit amănunte despre separare, conform Cancan. 

Citește și: Nora lui Liviu Dragnea are un bust impresionant! Gina a pozat ca în revistele Playboy

Potrivit Ginei, ruptura dintre ei a avut loc în primăvara aceasta, din motive pe care preferă să nu le discute public. În ciuda faptului că nu mai formează un cuplu, Gina menționează că va fi întotdeauna prietenă cu Valentin. Fosta soție a lui Ștefan Valentin a fost rezervată în declarații, însă a confirmat separarea și a spus că familiile susțin decizia cuplului. 

În urmă cu puțin timp, Gina a fost surprinsă alături de un bărbat misterios, într-un bolid de lux, având o atitudine foarte degajată și fiind extrem de jovială. Imaginile au dat naștere speculațiilor potrivit cărora pe ea și Valentin Ștefan nu-i mai leagă nimic, potrivit aceleiași surse menționate anterior. 

Vezi și: Cât s-a transformat fiica lui Dragnea după căsătoria cu Alex Mațaev 

Fiica lui Liviu Dragnea s-a căsătorit anul trecut și trăiește în Statele Unite ale Americii 

Dacă situația amoroasă nu este una prea bună pentru fiul lui Liviu Dragnea, nu se poate spune același lucru și despre politician. În ultima perioadă, după despărțirea de Irina Tănase, Liviu Dragnea a fost văzut din ce în ce mai des în compania domnișoarelor mult mai tinere decât el, deși nu a fost confirmat în mod oficial că ar avea o relație cu una dintre ele. 

Liviu Dragnea mai are o fiică, pe nume Alexandra, care trăiește în Statele Unite ale Americii. Anul acesta, fiica politicianului s-a căsătorit cu cel alături de care forma un cuplu de multă vreme, artistul de peste Prut, Alex Mațaev, care a participat și la emisiunea „X Factor", reușind să ajungă până în finală, în anul 2013. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net