Anamaria Prodan, în hohote de râs. I-a tras o sperietură de moarte lui Adrian Pescariu!

Anamaria Prodan, 49 de ani, a început un nou capitol din viața ei, divorțul de Laurențiu Reghecampf, 47 de ani, fiind aproape de final. Afacerista a redevenit persoana haioasă și pusă pe șotii de altădată. 

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este aproape de final
Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este aproape de final

Afacerista a prins un moment oportun pentru a-l „faulta” pe nimeni altul decât Adrian Pescariu. Fără să ofere detalii despre motivul pentru care se afla acolo, Anamaria Prodan, împreună cu câteva prietene a pornit camera de filmare și a transmis pe TikTok momentul în care grupul era în incinta magazinului de pompe funebre al Gabrielei Lucuțar.

Anamaria Prodan îi spune Gabrielei să intre într-un sicriu pentru că urma să își facă apariția Adrian Pescariu, așa că momentul era perfect pentru a-i trage acestuia o sperietură pe măsură. Lucru care s-a și întâmplat! Prietena Anamariei s-a instalat mai greu în sicriul care era să și cadă, la un moment dat, și în momentul când Adrian Pescariu și-a făcut apariția, Gabriela Lucuțar a deschis capacul coșciugului, fiind față în față cu Pescariu. Acesta a tras un chiot și a sărit ca ars, mai mulți pași în spate.

Anamaria a fost cu ideea, sunt sigur!”, a reacționat Adrian Pescariu, în timp ce toată lumea se cocoșa de râs, după gluma morbidă.

Gabriela Lucuțar este numită și „Regina întunericului”, fiind o persoană foarte cunoscută în domeniul pompelor funebre, din București. Gabriela și Anamaria Prodan sunt bune prietene, „Regina Întunericului” fiind cea care a însoțit-o pe afaceristă la INML, după bătăia din stradă cu Laurențiu Reghecampf. De asemenea, în luna octombrie, atunci când Anamaria a organizat parastasul mamei ei, regretata artistă de muzică populară Ionela Prodan, la Cimitirul Bellu, din București, tot Gabriela Lucuțar a fost cea care i-a acordat ajutor.

Nu am dormit deloc, nu dorm deloc de vreo trei zile, că vreau să iasă perfect. Împreună am făcut totul cu Gabriela Lucuțar, dar Gabi s-a ocupat așa foarte atent de tot”, a declarat Anamaria Prodan, în octombrie, pentru Spynews.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net