Anamaria Prodan, în hohote de râs. I-a tras o sperietură de moarte lui Adrian Pescariu!

Anamaria Prodan, 49 de ani, a început un nou capitol din viața ei, divorțul de Laurențiu Reghecampf, 47 de ani, fiind aproape de final. Afacerista a redevenit persoana haioasă și pusă pe șotii de altădată. 

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este aproape de final
Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este aproape de final

Afacerista a prins un moment oportun pentru a-l „faulta” pe nimeni altul decât Adrian Pescariu. Fără să ofere detalii despre motivul pentru care se afla acolo, Anamaria Prodan, împreună cu câteva prietene a pornit camera de filmare și a transmis pe TikTok momentul în care grupul era în incinta magazinului de pompe funebre al Gabrielei Lucuțar.

Anamaria Prodan îi spune Gabrielei să intre într-un sicriu pentru că urma să își facă apariția Adrian Pescariu, așa că momentul era perfect pentru a-i trage acestuia o sperietură pe măsură. Lucru care s-a și întâmplat! Prietena Anamariei s-a instalat mai greu în sicriul care era să și cadă, la un moment dat, și în momentul când Adrian Pescariu și-a făcut apariția, Gabriela Lucuțar a deschis capacul coșciugului, fiind față în față cu Pescariu. Acesta a tras un chiot și a sărit ca ars, mai mulți pași în spate.

Anamaria a fost cu ideea, sunt sigur!”, a reacționat Adrian Pescariu, în timp ce toată lumea se cocoșa de râs, după gluma morbidă.

Gabriela Lucuțar este numită și „Regina întunericului”, fiind o persoană foarte cunoscută în domeniul pompelor funebre, din București. Gabriela și Anamaria Prodan sunt bune prietene, „Regina Întunericului” fiind cea care a însoțit-o pe afaceristă la INML, după bătăia din stradă cu Laurențiu Reghecampf. De asemenea, în luna octombrie, atunci când Anamaria a organizat parastasul mamei ei, regretata artistă de muzică populară Ionela Prodan, la Cimitirul Bellu, din București, tot Gabriela Lucuțar a fost cea care i-a acordat ajutor.

Nu am dormit deloc, nu dorm deloc de vreo trei zile, că vreau să iasă perfect. Împreună am făcut totul cu Gabriela Lucuțar, dar Gabi s-a ocupat așa foarte atent de tot”, a declarat Anamaria Prodan, în octombrie, pentru Spynews.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Doru Viorel Ursu
image
image
image
image
image
image
Romania peisaj munti dealuri foto shutterstock jpg
blogger italian facebook jpg
cheddar branza jpg
Familia Regala la trooping the colour, Printesa Anne, Printesa Kate, Printul William, Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie, Printul Edward, Printul George, Printul Louis, Printesa Charlotte   profimedia 0784047573 jpg
WhatsApp Image 2024 04 14 at 14 18 27 jpeg
medic_consult medical_shutterstock 158366573 jpg
62417786 jpg
alcool pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net