Gabriela Lucuțar, supranumită „Regina întunericului”: „Gătitul nu este punctul meu forte”

Ultima actualizare:

Gabriela Lucuțar este concurentă în emisiunea „Mâncare pe care”, ce a fost la doar un pas să câștige titlul de gazdă perfectă, calificându-se pe locul 2 în show-ul culinar. Are 37 de ani, este căsătorită și are 3 copii. În viața de zi cu zi, Gabriela se ocupă de firma sa de servicii funerare și de salonul de remodelare corporală pe care îl deține. Din cauza afacerii cu pompe funebre, Gabriela a fost numită „Regina întunericului” de Cătălin Măruță. Se consideră o femeie de afaceri de succes, fapt pentru care este și extrem de ocupată. 

Gabriela Lucuțar
Gabriela Lucuțar
  • Gabriela, ești mamă, soție, femeie de afaceri, gospodină... Cum reușești să onorezi toate aceste roluri simultan? 

Sunt polivalentă: mamă echilibrată, soție devotată, un om de afaceri competent, dar și gospodină în același timp, doar că aici o să subliniez „obsedată de curățenie”. Atunci când ești o persoană determinată ca mine, nu ai cum să nu reușești tot ce îți propui. În momentul de față, sunt cea mai bună versiune a mea.

Încurajez toate persoanele să se cunoască cât mai bine, să aibă o relație bună și sănătoasă cu propria persoană, astfel încât să exceleze pe toate planurile. Dacă ești determinat, ambițios și constant, nu ai cum să nu ajungi cea mai bună versiune a ta.

  • Toți știm de businessul tău cu pompe funebre. Mai mult decât atât, ai fost numită „regina întunericului” de Cătălin Măruță. Cum se desfășoară o zi obișnuită din viața ta, având în vedere jobul care îți ocupă cel mai mult timp? 

Activitatea pe care o desfășor mă completează în totalitate. Iubesc ceea ce fac. Sunt implicată atât profesional, cât și emoțional în acest business. Consider că atunci când faci ceva din suflet, este o binecuvântare. Programul meu este în regim full-time, 24 de ore din 24, 365 de zile pe an.

Este un program încărcat: începe când se impune și se termină doar atunci când toate obiectivele au fost îndeplinite. Nu îmi place să fac lucrurile cu jumătăți de măsură. Mă implic 100%, sunt trup și suflet în toate activitățile mele de zi cu zi. 

  • Hai să vorbim puțin și despre ce înseamnă să fii soție și mamă. Ce greutăți întâmpini cel mai des în viața de acasă?  

Singura dificultate, dacă o pot numi așa, este că petrec mai puțin timp decât mi-aș dori cu cei trei copii ai mei. Misiunea mea profesională implică și sacrificii, dar sunt mândră de mine că reușesc să gestionez cu succes și perseverență situația dată în contextul actual. De asemenea, soțul reprezintă un sprijin enorm pentru mine. Mă încurajează în tot ce îmi propun și fac. 

  • Cum ai descrie experiența Mâncare pe care în 3 cuvinte? 

Mâncare pe care este un concept captivant, care mixează deopotrivă competitivitatea cu distracția și satisfacția reușitei. Am cunoscut oameni minunați, m-am simțit bine alături de ei și mi-am demonstrat mie că pot fi o gazdă ideală. Încurajez toate persoanele să participe la această emisiune fiindcă au numai de câștigat de pe urma unei astfel de experiențe.  

  • Ce te-a determinat să participi la emisiunea Mâncare pe care? 

Pentru mine a fost o reală oportunitate să bifez și această provocare, întrucât am avut o afinitate pentru aparițiile la TV de când mă știu. În plus, am vrut să îmi testez atât limitele, cât și abilitățile culinare.

Totodată, curiozitatea a reprezentat un factor important ce mi-a influențat decizia de a participa la un astfel de show. Faptul că suntem gazde și gătim pentru oameni pe care nu îi cunoaștem este ceva wow.  

  • Ai fost la doar un pas de a câștiga titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină”. Ce sfaturi ai oferi viitorilor participanți ai emisiunii? 

Fiecare persoană excelează într-unul sau mai multe domenii. Mă consider o gazdă perfectă, însă gătitul nu este punctul meu forte. Le recomand viitorilor concurenți să fie cât mai naturali și încrezători în capacitatea lor de a demonstra că sunt cei mai buni. E șansa lor! Și cel mai important... să se bucure de fiecare moment din cadrul Mâncare pe care! Experiența de a participa la această emisiune este adevăratul câștig.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
banner Connect-R
banner dan negru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net