INTERVIU EXCLUSIV Totul despre blonda misterioasă de la înmormântarea lui Ion Dichiseanu. Femeia în alb a fost șefa funeraliilor

image
Gabriela Lucuțar, antreprenor de pompe funebrefoto: BLITZ / CLICK!

În sunetul fanfarei și purtat pe umeri de detașamentul militar. Peste două sute de oameni au venit, sâmbătă (22 mai), să-l conducă pe ultimul drum, spre veșnicie, pe artistul emerit al scenei românești. Ion Dichiseanu a fost îngropat cu onoruri militare, iar funeraliile au fost regești. Click! îți spune cine este doamna blondă care s-a ocupat minuțios de acest trist eveniment, din care a făcut un spectacol solemn, al durerii.

De joi, 20 mai, scenei actorilor din ceruri i s-a mai alăturat un mare artist. Ion Dichiseanu sau "Pierre Vaillant", așa cum a mai fost numit după rolul memorabil interpretat în filmul "Toate pânzele sus", a fost condus pe ultimul drum de o mulțime de oameni, familie, prieteni și fani care l-au văzut jucând în filme sau piese de teatru.

image
foto: BLITZ / CLICK!

La Teatrul Nottara, acolo unde artistul și-a desfășurat o mare parte din activitate, au venit Valentin Teodosiu, Eugen Cristea, Tudorel Filimon, Răzvan Bănică și fosta gimnastă Sandra Izbaşa, cântăreţul Paul Surugiu – Fuego, iar sâmbătă la Cimitirul Bellu, au ajuns mai mulți artiști, printre care Monica Anghel, Aurel Pădureanu, fostul soț al Corneliei Catanga şi tatăl artistei Andra, Mihai Alexandru. Omul de afaceri Gigi Becali a venit și el să își ia rămas bun de la cel care îi era prieten. "L-am cunoscut. Aveam o prietenie cu el. Venea pe la mine, mai stăteam, mai vorbeam. Era credincios, dar nu știu dacă mergea la biserică”, a declarat latifundiarul.

image
Gabriela Lucuțar, prezentă în fiecare moment-cheie al ceremonieifoto: BLITZ / CLICK!

Fosta soție, Simona, precum și fiica, Ioana, și nepoțica Anastasia au fost profund îndurerate și au păstrat solemnitatea momentului. Au adus flori și au avut o vestimentație deosebită, un alt fel de doliu: sacouri albe și eșarfe violet, pe care le-au aruncat peste sicriu atunci când a fost coborât în mormânt. Ca un omagiu special, micuța Anastasia, nepoțica de 5 ani, care s-a rugat mereu să i se însănătoșească bunicul, a purtat șapca albă ca în "Toate pânzele sus".

image
Ion Dichiseanu, înmormântat cu fast la cimitirul Bellufoto: BLITZ / CLICK!

Decorat în urmă cu doi ani de preşedintele României, Klaus Iohannis, cu Ordinul Serviciul Credincios în grad de ofiţer, Dichiseanu a fost transportat pe umeri de militari, în sunetul fanfarei și în aplauzele a peste 200 de oameni care s-au adunat pentru a-l conduce pe ultimul drum. Înmormântarea maestrului nu a fost una obișnuită, ci un spectacol solemn, al durerii. Așa cum vedem la regi sau la artiștii din străinătate. O organizare impecabilă, desfășurată de o echipă de bărbați îmbrăcați impecabil, la patru ace, cu ochelari negri și mănuși negre, mașină mortuară specială, flori și cruce speciale, toate marcate de mici detalii, care s-au văzut până și pe hainele familiei lui Dichiseanu.

image
Blonda misterioasă de la funeraliile lui Dichi, profund emoționatăfoto: BLITZ / CLICK!

Gabriela Lucuțar, maestru de ceremonii la înmormântările vedetelor

În fruntea acestei "garnizoane" a fost o singură femeie, pe care publicul a remarcat-o imediat, iar în presă s-a scris despre "femeia îmbrăcată în alb care a condus mașina mortuară". Ei bine această doamnă impecabilă, blondă, cu părul tuns scurt, și ea îmbrăcată la patru ace, se numește Gabriela Lucuțar, de profesie antreprenor de pompe funebre, adică omul din spatele funeraliile regești ale lui Ion Dichiseanu, dar și ale altor artiști, pentru că reporterii Click! au remarcat-o prima dată la înmormântarea Ionelei Prodan, într-un moment la fel de solem în care aceasta a purtat crucea și tabloul celebrei artiste.

image
Pe eșarfele colorate era imprimat chipul lui Ion Dichiseanufoto: BLITZ / CLICK!

"Noi luăm familiei de pe cap tot ce înseamnă organizare"

"În România, serviciile funerare nu sunt ca în străinătate, aici firmele se ocupă de puțin, lăsând greul pe umerii familiei îndoliate. Firma pe care eu o conduc, "Casa Funerară MemoriaL", se ocupă să facă totul ca în străinătate. Familia să nu se mai gândească la nimic, decât la durerea din acel moment, să își plângă persoana dragă în liniște. Noi ne ocupăm de tot, luăm familiei de pe cap tot ce înseamnă organizare. Încercăm să ținem cont de detalii, să personalizam totul, să facem un eveniment cu stil, cu clasă, așa cum am procedat și la domnul Ion Dichiseanu, să aibă parte de un moment la înălțime, așa cum a fost dânsul în cariera sa. Eu mă ocup personal de organizare, pentru că vreau să iasă totul perfect, pentru că angajații nu ar face ceea ce fac eu. Așa am făcut și la doamna Ionela Prodan, la domnul Sebastian Papaiani, la artista Maria Butaciu sau la tatăl fotbalistului Ionuț Lupescu", ne spune Gabriela Lucuțar.

Eșarfele au fost personalizate cu chipul lui Ion Dichiseanu

"Ce-i drept, de două nopți nu a dormit, pentru că totul a fost foarte din scurt, de pe o zi pe alta. La domnul Dichiseanu, ca și la alți artiști, totul a fost personalizat și am ținut cont de dorințele familiei, am mers mult pe simbolistică. Spre exemplu, apropiații au ținut să poarte sacoul de culoare albă, pe care l-am purtat și eu, pentru că dânsul iubea culoarea alb, întotdeauna se îmbracă mereu în alb și era o emblemă a eleganței. Eșarfele mov nu sunt niște eșarfe simple. Sunt eșarfe pe care domnul Dichiseanu le arunca de pe scenă publicului. Cele purtate de familie, pe care le-a aruncat apoi în mormânt, au fost personalizate cu chipul dânsului și cu numele lui", a declarat, în exlusivitate pentru Click!, Gabriela Lucuțar, maestru de ceremonii, o femeie de care vom mai auzi de acum încolo. 

Citește și:

Simona Florescu, scene sfâșietoare la înmormântarea lui Ion Dichiseanu. A făcut un gest emoționant la marele "adio"

FOTO Omagiu duios la înmormântarea bunicului Dichi. Nepoțica Anastasia a purtat o șapcă albă, ca în "Toate pânzele sus"

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
archie battersbee jpg
the sandman jpg
cub laura cosoi png
4 britney spears 5 jpg jpeg
cristina dorobantu
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg