Bona Nuți lucrează din nou pentru Anamaria Prodan: „S-a întors la Bebeto!”

#Exclusiv Click!

Bucurie mare în familia Anamariei Prodan (49 de ani)! Nuți, bona lui Bebeto Reghecampf (14 ani), lucrează din nou pentru vedetă. Aceasta, împreună cu soțul ei, au renunțat la viața și serviciile din Emiratele Unite Arabe pentru țara lor natală și la oamenii pe care îi iubesc.

Elena Fulgeanu este atașată de familia Anamariei
Elena Fulgeanu este atașată de familia Anamariei

Nuți lucrează de zece ani în familia Anamariei

Elena Fulgeanu sau Nuți, cum o cunoaște toată lumea, după reality show-ul “Prodanca şi Reghe, viaţă în Dubai” de la Antena Stars, a revenit recent în România, la familia pentru care a lucrat timp de zece ani. Anamaria s-a înțeles atât de bine cu ea încât și-a dorit să lucreze în continuare cu Nuți. Surse din anturajul familiei ne-au oferit mai multe detalii despre aceste lucruri: „Nuți s-a întors la Bebeto, ca bonă. A luat-o Ana din nou în casă. O ajută cu treburile, cu activitățile lui Bebeto. Dacă ea e pleacă cu treabă, trebuie să stea cineva cu Bebeto. Înainte era mama lui Laurențiu acolo, dar a fost nevoită să plece din casă, după tot scandalul dintre ei. Acum, Ana e singură acolo și are nevoie de ajutor”.

Se pare că cei doi (n.r – Nuți și partenerul său de viață) au strâns o sumă frumușică de bani în străinătate, în doar câțiva ani, care le oferă în prezent o siguranță.

„Nuți a încasat în Emirate 2.500 de euro salariu, iar soțul ei a încasat cam 1.500. Amândoi erau anagajati ai familiei, nu plăteau chirie și nici mâncare. Au strâns suta de mii de euro în câțiva ani petrecuti acolo”, ne-au mai declarat surse pentru Click!

Trebuie amintit și faptul că odată cu trecerea timpului, atunci când lucra pentru familia Prodan – Reghecampf, simpatica Nuți alegea să se stabiliească în Emiratele Unite Arabe alături de partenerul său de viață pentru a strânge un ban. Însă, iată că odată cu trecerea timpului cei doi au luat decizia să se întoarcă în România și nu oriunde, ci acasă la Anamaria Prodan.

Citeste si: VIDEO Anamaria Prodan, chef pe lux și opulență, de 1 Mai! Imagini demențiale de la mega grătarul de pe lac!

Vă reamintim și faptul că Nuți a lucrat pentru Anamaria Prodan un deceniu. Însă, în 2009 bona familiei Reghecampf își dadea demisia, deoarece își dorea o familie. Așa că, la scurt timp, impresara fotbaliștilor anunța că își caută altă bonă chiar dacă în sufletul său îi părea rău de plecarea Elenei.

„A fost şi va rămâne un membru important al familiei noastre. O să ne fie greu să ne obişnuim fără ea. Şi cel mic îi duce lipsa. El ştia că atunci când plânge, Elena îl ia în braţe! Elena este o femeie care ne-a împărtăşit tuturor multă dragoste, cei mici o iubesc foarte mult. Dar, are şi ea 33 de ani şi se pregăteşte de nuntă, fiind foarte îndrăgostită de bărbatul care i-a cerut mâna. Dacă a plecat Elena, nu mai caut românce, căci nu mai găsesc un suflet aşa de mare ca al ei. Vreau o filipineză, căci sunt femei de treabă şi iubesc mult copiii”, ne spunea Anamaria Prodan, în acele momente.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net