Fiica Anamariei Prodan, detalii cutremurătoare după divorțul mamei sale: „Mă rupe și automat plâng și eu”

Ultima actualizare:

Fiica Anamariei Prodan a făcut mărturisiri cutremurătoare după ce mama sa a divorțat de Laurențiu Reghecampf. Invitată în emisiunea online „Fiță cu Adiță”, moderată de Adiță Voicu și difuzată pe canalul de YouTube, theXclusive, Sarah Dumitrescu a detaliat cât de afectată e celebra impresara.

Fiica Anamariei Prodan, detalii cutremurătoare după divorțul mamei sale
Fiica Anamariei Prodan, detalii cutremurătoare după divorțul mamei sale

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avut parte de o despărțire plină scântei. Ruptura dintre cei doi a apăsat greu pe umerii impresarei. Fiica sa, Sarah Dumitrescu, nu s-a ferit să recunoască în emisiunea „Fiță cu Adiță” că mama sa a suferit extrem de mult după divorț. De altfel, Prodanca ar fi plâns de nenumărate ori. 

Sarah a mărturisit că a venit din America tocmai pentru a fi alături de mama sa. Totodată, jucătoarea de bashet a dezvăluit cât de mult este afectată când Prodanca începe să plângă.

„Am văzut-o pe mama mea plângând în ultima perioadă. M-a rupt chestia asta. Și eu plâng la rândul meu, dar doar când e ceva legat de familie, dacă i s-a întâmplat ceva, nu așa din orice.

Când o văd pe mama plângând, mă rupe și automat plâng și eu. Nu pot să o văd. Am susținut-o foarte mult în perioada asta. Eu am și venit din America să fiu cu ea. Inițial am venit să joc la echipa națională, dar a fost tocmai bine, că și mama avea nevoie să fie una dintre noi acasă”, a precizat Sarah.

Fiica Anamariei Prodan, tranșantă în privința lui Reghe: „Nu mai există în viața mea”

În cel mai recent episod al emisiunii moderate de Adiță Voicu, Sarah Dumitrescu a vorbit și despre Laurențiu Reghecampf, cel care i-a fost tată vitreg timp de 15 ani. Fiica Anamariei Prodan a dezvăluit că viața familiei sale s-a schimbat total de când antrenorul a plecat din viața lor.

„S-a schimbat viața noastră de când a plecat (n.r. Laurențiu Reghecampf). Nu prea îmi place mie să vorbesc despre asta. Ce s-a întâmplat e problema mamei și noi suntem oarecum implicați, dar el a plecat. (...)Acum noi trebuie să ne adaptăm la viață noastră fără el și rolul meu acum este cum să o fac pe mama fericită și să se simtă mai în largul ei! Dar ne are pe noi și cred că e destul”, a precizat blondina.

Totodată, sportiva spune că Laurențiu Reghecampf nu mai există pentru ea, după ce acesta a divorțat de Ana Maria Prodan.

„Pentru mine, poate nu toată lumea simte la fel, mama poate are altă opinie, nu mai există în viața mea, așa că nu pot să îmi creez eu o viață cu el, acum că el a plecat”, a mai spus aceasta”, a precizat Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, în emisiunea online „Fiță cu Adiță”, moderată de Adiță Voicu și difuzată pe canalul de YouTube, theXclusive, 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
netflix 3733812 1280 jpg
Juriul Românii au talent foto Pro Tv
maria carneci jpg
image png
În ce filme au mai jucat actorii din Las Fierbinți  Constantin Diță este Giani jpeg
cub carmen tănase png
Chefi la cutite sezonul 12 4 jpg
Suleyman Magnificul
image
actualitate.net
image
actualitate.net