Prodanca și Reghe, o nouă bătălie. Ce s-a întâmplat la tribunal?

#Exclusiv Click!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avut, luni, o nouă înfățișare în procesul de divorț, la Judecătoria Buftea. De această dată, lucrurile au stat exact invers decât la ultima înfățișare, cea de după bătaia ca-n filme dintre cei doi, de la Snagov. Acum, impresara s-a prezentat la noul termen, dar Reghecampf, care se află momentan în Azerbaidjan, a lipsit. Click! a aflat ce s-a întâmplat în sala de judecată!

cub laurențiu reghecampf anamaria prodan png

Luni, 24 octombrie, la Judecătoria Buftea a avut loc o nouă înfățișare în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan si Laurențiu Reghecampf! Cei doi afirmă că își doresc să divorțeze la fel de tare, dar se pare că astrele încă nu se aliniază pentru ei.

De data aceasta, la Judecătoria Buftea a fost prezentă doar impresara și avocații ambelor părți. Laurențiu Reghecampf a lipsit, aflându-se în acest moment în Azerbaijan, acolo unde este antrenează echipa Neftchi Baku.

Contactată de Click!, Anamaria Prodan ne-a dezvăluit ce s-a întâmplat la această nouă înfățișare. „Am fost acolo! Nu s-a întâmplat nimic, s-a amânat pentru luna noiembrie.”, ne-a declarat impresara.

Anamaria Prodan: „Vrea să scap, atât! Vreau să divorțez!”

La termenul de procesul de divorț din luna septembrie a fost prezent numai Laurențiu Reghecampf, care a venit la Judecătorie chiar în dimineața de după botezul lui Liam, fiul său și al Corinei Caicuc.

Atunci, Anamaria Prodan a lipsit, ea mergând în schimb la spital pentru a-i fi pus piciorul în ghips și apoi la INML, unde a scos certificat medico-legal, după bătaia de la Snagov.

Tot atunci, la rândul lui, Reghe a fost și el la INML pentru a scoate certificat medico-legal, acesta prezentând și el vânătăi la nivelul ochilor, după altercație.

Vrea să scap, atât! Vreau să divorțez, să nu mai aud! Să se termine circul ăsta! L-am rugat cu cerul și cu pământul! M-am săturat să facem deliciul presei de atâția ani. Reghe nu realizează acest lucru, pentru că a fost ușor în mintea lui să-i construiesc o asemenea imagine, un asemenea nume și o asemenea carieră.

Eu însă știu cât m-am chinuit 15 ani! Sper să divorțăm, că deja este prea mult de când mă rog de el să închidem acest circ!”, ne-a declarat impresara, după scandalul de la Snagov.

În seara de 23 septembrie, impresara și antrenorul au avut un conflict aprins, în fața vilei de la Snagov, care a degenerat într-o bătaie în toată regula. Cei doi și-au împărțit pumni și picioare, și s-au îmbrâncit reciproc, impresara făcând cunoștintă și cu asfaltul.

După altercație, cei doi au dat cu subsemnatul pe rând la Poliție, unde au fost deschise dosare penale, de ambele părți. Tot atunci, ambii au primit ordin de restricție, neavând voie să se mai apropie la mai mult de 200 de metri unul de celălalt, pentru o perioadă de două luni de zile.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net