Cristian Boureanu, viață de trubadur la 49 de ani! Cum a fost surprins “deputatul Playboy”

Cristian Boureanu nu se dezminte! „Deputatul Playboy”, cunoscut după acest pseudonim în lumea bună din Capitală, adoră locațiile exclusiviste unde se poate relaxa în compania unor persoane selecte, la fel de selecte ca și el.

Cristian Boureanu trece printr-o perioadă destul de dificilă și tensionată! Însă, chiar și așa afaceristul nu se lasă descurajat de acest lucru și nu vrea nici în ruptul capului să renunțe la viața de tinerel fără probleme și obligații!

Fostul „deputatul Playboy” a fost înconjurat mai tot timpul de femei tinere și frumoase la care unii doar visează. Ba mai mult, s-a și iubit cu patimă cu unele dintre cele mai hot domnișoare din showbiz, printre care Cristina Belciu, Laura Dincă, listă e lungă, astfel că idilele sale amoroase au ajuns de multe ori subiect de presă. Ce să-i faci, așa e când ești băiat frumos, cu portofelul la purtător.

Recent, paparazzii Click! l-au surprins pe Boureanu la o cafenea din zona Dorobanți unde doar milionarii își permit să se relaxeze în timpul liber.

Îmbrăcat extrem de fresh, în culori deschise, așa cum bine ne-a obișnuit, fostul „deputat Playboy” a reușit să atragă privirile multor persoane din jurul său atunci când a coborât din mașina sa de teren. Ținuta aleasă i-a scos în evidență trupul atletic lucrat la sală.

Boureanu, sub lupa magistraților

Având în vedere problemele pe care le are cu legea, amenzi și altercații în trafic,  Boureanu pare că își trăiește viața fără prea multe griji și regrete. Destul de degajat și cu zâmbetul pe buze, afaceristul rămâne aceeași persoană neschimbată, plină de viață, mereu într-o formă de invidiat.

Vezi si: Fosta lui Boureanu, mai sexy ca niciodată! Cristina Belciu, corp de zeiță în lenjerie de femme fatale

Din imagini se mai poate observa și faptul că Boureanu este parcă ocolit de probleme ba mai mult, comportamentul său este unul de puștan care nu se mai satură de viață.

Citeste si: Cristian Boureanu, de la playboy la «băiat rău»! Scandal cu Poliția Rutieră

Cristian Boureanu și Sebastian Vlădescu „împart” și o sentință cu închisoarea

În prezent, Boureanu și fostul ministru al finanţelor, Sebastian Vlădescu (64 de ani), împărtășesc și o sentință primită din partea Curții de Apel, cei doi fiind condamnați, alături de fostul şef al Eximbank, Ionuț Cristea, la închisoare cu suspendare, pentru fapte de corupţie în dosarul reabilitării căii ferate Bucureşti-Constanţa. Hotărârea nu este însă definitivă și poate fi atacată cu apel.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
banner biserica gigi becali png
image
actualitate.net
image
actualitate.net