Fosta lui Boureanu, mai sexy ca niciodată! Cristina Belciu, corp de zeiță în lenjerie de femme fatale

Cristina Belciu se numără printre româncele care fac furori peste hotare, lucru care nu ne miră deloc! A reușit să îl impresioneze și pe Vito Schnabel, fostul lui Amber Heard, situație despre care v-am povestit AICI, apoi a luat cina cu Spiderman, Andrew Garfield, iar acum lovește din nou.

Cristina Belciu este una dintre cele mai sexy românce și nu se sfiește să arate lumii întregi asta. Recent, ea a postat pe rețelele de socializare o imagine care a încins imaginația bărbaților și a adunat mii de aprecieri și comentarii, datorită ipostazelor în care s-a afișat. Fosta lui Boureanu, o brunetă pe care Mama Natură a înzestrat-o cu tot ce-i mai bun, a renunțat la haine!

Nu rata nici: Cristina Belciu a trăit o dramă care o va urmări toată viața: „De acolo am rămas cu traume foarte mari”

Tânăra nu poartă nimic mai mult decât un set de lenjerie intimă de culoare neagră, cu dantelă și aplicații strălucitoare și, bineînțeles, accesorii. Cum se răsfață o femeie dacă nu cu bijuterii care mai de care mai masive si strălucitoare? Cristina Belciu a optat pentru un inel masiv, cu o piatră impunătoare, un colier și o pereche de cercei. Ținuta brunetei este completată de câteva tatuaje, unul fiind situat în apropierea zonelor intime.

Cristina Belciu, eforturi pentru a-și menține silueta. Arată impecabil

Mai mult, se pare că despărțirea i-a priit și a ales să facă o serie de schimbări în viața sa. Cristina Belciu s-a apucat de dieta mediteraneeană și susține că așa a reușit să slăbească. La 176 cm a ajuns să cântărească 49 de kilograme.

Ți-am mai pregătit și: Cele mai provocatoare ipostaze în care Cristina Belciu a fost fotgrafiată vreodată. Fosta lui Boureanu e hot, hot

„Am slăbit mai mult, nu am slăbit puțin și dieta mediteraneeană într-adevăr mă ajută să am energie și să mă bucur de fiecare masă, dar trebuie să recunosc că o combin destul de mult cu mâncărurile românești.

Dacă e să ne raportăm la mediteraneean, eu sunt genul care mănâncă foarte mulți carbohidrați, pe lângă legume, fructe ș.a.m.d. Mănânc paste cu pâine, dar metabolismul meu nu m-a dezamăgit”, a spus Cristina Belciu pe contul său de Instagram, acolo unde a primit o serie de întrebări cu privire la viața personală.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
al pacino scarface jpeg
theo rose insarcinata (1) jpg
Echipa TBoys cu Krissa si Rikardo jpg
Bucuresti FOTO Shutterstock
Oana Roman jpg
cub connect r png