Cristina Belciu, reac╚Ťie dup─â apari╚Ťia Laurei Dinc─â al─âturi de Boureanu: ┬ź╚śtiu ce reprezint┬╗

Fosta iubit─â a lui Cristian Boureanu a avut o interven╚Ťie la o emisiune televizat─â, dup─â ce afaceristul a fost surprins ├«n compania Laurei Dinc─â, cea al─âturi de care a format un cuplu timp de ╚Öapte ani ├«nainte de a o cunoa╚Öte pe Cristina Belciu. 

cristina belciu si cristian boureanu
Cristina Belciu ╚Öi Cristian Boureanu ╚Öi-au spus ÔÇ×AdioÔÇŁ dup─â cinci luni de rela╚Ťie

Mai exist─â, totu╚Öi, ╚Öanse de ├«mp─âcare ├«ntre Cristina Belciu ╚Öi Cristian Boureanu? ├Än timpul unei apari╚Ťii la Antena Stars, Cristina Belciu a declarat c─â are un respect deosebit fa╚Ť─â de afacerist, iar apari╚Ťia ei al─âturi de Laura Dinc─â nu ar deranja-o deloc. 

Vezi ╚Öi Cristina Belciu a tr─âit o dram─â care o va urm─âri toat─â via╚Ťa: ÔÇ×De acolo am r─âmas cu traume foarte mariÔÇŁ

Belciu și Boureanu, o posibilă reîmpăcare?

De asemenea, aceasta a amintit c─â rela╚Ťia dintre ei doi s-a ├«ncheiat, iar Cristian Boureanu are libertatea de a se afi╚Öa cu cine ├«╚Öi dore╚Öte, leg─âtura pe care ei au avut-o fiind de domeniul trecutului.

ÔÇ×Eu am un respect deosebit pentru Cristi ╚Öi am zis-o de fiecare dat─â. Nu ╚Ötiu, nu m─â mi╚Öc─â ├«n niciun fel pentru c─â nu e treaba mea. Noi am ├«ncheiat ceva ╚Öi de aici este decizia lor ce o s─â fac─â. Eu nu concurez cu nicio femeie. ╚śtiu ce reprezint ╚Öi sunt foarte bine cu mine.

Nu stau s─â plec urechea la micile s─âge╚Ťi care se trimit c─âtre mine. E sub demnitatea mea. Nu a╚Ö avea o problem─â dac─â fostul meu s-ar ├«mp─âca cu fosta lui. Niciodat─â s─â nu zic niciodat─â, am ├«nv─â╚Ťat de la Cristi. E greu s─â te g├ónde╚Öti la o ├«mp─âcare.'', a declarat Cristina Belciu, ├«n exclusivitate, la Antena Stars.

Cristina Belciu și Cristian Boureanu, pe drumuri separate

Dup─â cinci luni de rela╚Ťie, Cristina Belciu ╚Öi Cristian Boureanu au decis s─â mearg─â pe drumuri separate. Totu╚Öi, desp─âr╚Ťirea dintre cei doi a fost una de comun acord, care s-a soldat chiar cu mul╚Ťumiri reciproce ╚Öi ├«mbr─â╚Ťi╚Ö─âri, fapt ce ridic─â semne de ├«ntrebare pentru o poten╚Ťial─â ├«mp─âcare. 

Cite╚Öte ╚Öi Cristian Boureanu ╚Öi Cristina Belciu s-au desp─âr╚Ťit! Declara╚Ťiile oficiale ale celor doi

Chiar ╚Öi Cristian Boureanu a fost foarte receptiv fa╚Ť─â de desp─âr╚Ťirea de Cristina Belciu, acesta mul╚Ťumindu-i pentru ajutorul pe care i l-a oferit ├«n timpul rela╚Ťiei ╚Öi, de asemenea, amintind c─â dragostea pe care ╚Öi-au purtat-o a fost una ÔÇ×nea╚Öteptat─â ╚Öi ├«mp─ârt─â╚Öit─â de am├óndoiÔÇŁ.

ÔÇ×Cristina a fost cel mai bun ╚Öi frumos cadou de la destin, pe care l-am primit ├«n ultima perioad─â. O dragoste nea╚Öteptat─â ╚Öi ├«mp─ârt─â╚Öit─â de am├óndoi, la maximum, care ne-a f─âcut s─â trecem peste orice judec─â╚Ťi ╚Öi prejudec─â╚Ťi ╚Öi s─â ├«ncerc─âm s─â fim ├«mpreun─â.ÔÇŁ, a declarat afaceristul.

stanga
dreapta
cristian boureanu cristina belciu jpg
cristina belciu si cristian boureanu
cristina belciu 2 JPG
cristina belciu boureanu (1) jpg
Cristian boureanu si iubita sa cristina belciu jpg
Cristina Belciu
Cristina Belciu
cristina belciu 21 JPG

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

carmen tanase jpeg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
image png
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
giani vladimir 25713800 jpeg
foto 1   Cristina Spatar JPG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
beyonce
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi
2 taylor swift jpg jpeg
FotoJet jpg