Cristina Belciu a trăit o dramă care o va urmări toată viața: „De acolo am rămas cu traume foarte mari”

Ultima actualizare:

Cristina Belciu (24 de ani) a vorbit, în exlusivitate pentru Click!, despre întreaga sa viață. Ce i-a marcat existența, cât de mult a contat relația cu Cristian Boureanu pentru ea. Însă și despre faptul că modelingul i-a deschis noi orizonturi, iar acum se pregătește de o carieră în Italia.

cub cristina belciu animat gif

Cristina Belciu este pe val! Tânără, frumoasă și inteligentă, cea supranumită și Monica Belluci are toată viața înainte și este determinată să-și îndeplinească visele. După mediatizata despărțire de Boureanu, Cristina Belciu a continuat să muncească pentru a-și urma pasiunea, anume actoria.

Bruneta a vizitat des Italia, în ultima vreme, unde a semnat și un contract cu o agenție de film, iar la acest moment este ocupată cu audițiile. Tânără este foarte solicitată și în ceea ce privește modellingul. Chiar recent a fost protagonista unui pictorial de modă realizat în insula Capri, pentru un brand celebru. 

Cristina Belciu în ultimul pictorial, realizat în italia
Cristina Belciu în ultimul pictorial, realizat în italia

Totuși, cine este cu adevărat misterioasă brunetă ce seamănă izbitor cu Monica Belluci și pe care Cristian Boureanu o lăuda pentru maturitatea ei.

În ciuda oricăror prejudecăți, Cristina Belciu se dezvăluie ca o tânără sensibilă, inteligentă, cultă și, mai ales, conștientă de aspectele superficiale ale lumii divertismentului. De aceea mizează mereu pe autenticitate și se ghidează după un sfat de viață pe care l-a primit chiar de fostul ei iubit, Cristian Boureanu. 

Click! Ești o femeie foarte frumoasă cu trăsături plăcute, ce pot fi intimidante pentru unii. Ți s-a întâmplat vreodată să ai parte de prejudecăți din cauza aspectului tău fizic?

Cristina Belciu: Mi s-a întâmplat să am parte de prejudecăți, dar nu am permis să genereze situații neplăcute. Am am încercat să arăt oamenilor că ambalajul este egal cu zero și că, de fapt, frumusețea sau eleganța vin din interior.

Degeaba îți coafezi părul sau îți faci linia de tuș perfectă, dacă nu ai bagajul acela de informație, lectură și muncă. Am încercat să mă arăt așa cum sunt. Prefer să am de pierdut, decât să uit cine sunt. 

Citește și: Cristina Belciu, declarații exclusive despre motivele despărțirii de Cristian Boureanu!

Care a fost cel mai dificil moment din viața ta și cum ai depășit această situație?

Am trecut prin foarte multe momente grele pe care le știu doar apropiații și cel mai greu moment a fost atunci când s-a îmbolnăvit cineva foarte drag, când eram foarte mică și credeam că o să pierd acea persoană.

De acolo am rămas cu traume foarte mari. Deosebit de dificil a fost și momentul când m-am despărțit de cineva cu care am stat nouă ani și jumătate, de când eram în liceu. A fost prima mea relație.

A fost greu pentru că deși știam cine sunt, nu știam cum e să fiu doar eu cu mine. A fost cea mai grea perioadă din viața mea și de aceea îi spuneam și lui Cristi că a apărut imediat după și m-a ajutat să mă redescopăr și să mă repoziționez cu picioarele pe pământ. 

Sunt recunoscătoare amândorura în egală măsură, pentru că amândoi m-au ajutat să mă descopăr și am știut ce să iau ceva bun de la fiecare. De multe ori suntem judecați că ,,ești cu x, ești cu y", dar cred că este mare lucru să înveți de la fiecare ceva bun.

Cu ce lecție ai rămas de pe urma acestor experiențe tumultoase?

De la Cristi am învățat cel mai frumos lucru, pe care cred că o să-l folosesc toată viața: ,,Fii acolo unde ești". După prima despărțire mă simțeam atât de debusolată, încât nu mai puteam să trăiesc în prezent.

Cum ar trebuie să fie un bărbat, din punct de vedere al caracterului, pentru a-ți atrage atenția?

Am fost curtată de bărbați frumoși, deși am fugit cumva de tipologia asta, așa că i-am lăsat să-și facă jocul, ca să văd care dintre ei are și ceva în cap. Pentru mine contează foarte mult inteligența, modul de a gândi și atitudinea.

Niciodată nu am fost interesată de partea materială la un bărbat, dar eu cred că un bărbat care se simte puternic dintr-un anumit punct de vedere, chiar și financiar, știe să se poarte, să aibă o anumită atitudine.

Este vorba de masculinitatea, care este conturată de anumite elemente din viața lui. Mă interesează să fie inteligent, să am cu cine să vorbesc și sigur pe el, pentru că nesiguranța din viața lui se va răsfrânge asupra femeii, devine gelos, obsesiv. 

Cristina Belciu: ,,Mi-am luat câteva palme de la viață"

Puțini știu că frumoasa Cristina Belciu a absolvit Facultatea de Litere, apoi a făcut un master în Teorie de Film, iar acum se simte pregătită să își încerce norocul la actorie. Bruneta nu consideră actoria doar o alternativă la modeling, ci este o formă de terapie și autocunoaștere, ce-i dă ocazia să se exprime într-o manieră autentică.

,,Am încheiat un contract cu o agenție de film de la Roma, este vorba de Paulo Inglese, este un manager de film foarte bun în Italia. Nu m-am mutat încă acolo, poate în viitor, dar sigur voi pleca de ziua mea în Italia.

Îmi place mult și activitatea pe social-media, însă cel mai aproape de sufletul meu rămâne actoria, este și o terapie extraordinară pentru că ajungi să te cunoști și pe tine însuți prin intermediul personajului.

Sunt o fire destul anxioasă, cred că este și din cauza zodiei, pentru că sunt Gemeni, așa că actoria m-a ajutat foarte mult să-mi rezolv anumite traume. Am făcut master în Teorie de Film și am realizat că îmi doream să fac actorie înainte să mă apuc de orice altceva. 

Cred că totul s-a întâmplat la timp, după ce mi-am luat niște palme de la viață, au urmat zâmbete și cumva.", a mărturisit Cristina Belciu, pentru Click!

Citește și: Boureanu, gest maxim de iubire pentru Cristina Belciu. Nici cu Pelinel nu făcea așa

,,Am pierdut multe proiecte, dar nu m-am pierdut pe mine și asta e cel mai important"

Cristina Belciu are un caracter puternic și se definește mai degrabă ca fiind o prezență rebelă în lumea modelingului, deoarece pentru ea contează foarte mult să-și pună amprenta personală în proiectele sale, fapt care a făcut-o să piardă câteva oportunități profesionale. 

,,Eu am fost împotriva modelingului, deși îl practic, și asta deoarece am o personalitate destul de tăioasă pe alocuri și mereu am fugit de a fi acel umeraș, pe care pui haine și cumva mi-am ales proiectele în funcție de marea abilitatea a colaboratorilor.

Am vrut întotdeauna să pun ceva din mine în tot ceea ce fac, chiar dacă în modelling nu îți este permis, nu ai această libertate și am pierdut multe proiecte, dar nu m-am pierdut pe mine și asta e cel mai important.", a mai menționat Cristina pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!