Cristina Belciu, iubire de-o vară cu fostul lui Amber Heard! Superba brunetă s-a împrietenit și cu Spiderman

Ultima actualizare:

Cristina Belciu se numără printre cele mai frumoase femei din România și nu ne miră deloc faptul că a reușit să facă furori și peste hotare. Vedeta a participat la festivalul de la Ischia, unde iată că a și câștigat un premiu care-i recunoaște calitățile actoricești, însă călătoria sa a fost marcată de alt tip de evenimente. Deci, să o luăm de la început!

După ce s-a despărțit de Cristian Boureanu, Cristina Belciu nu s-a prea afișat în compania bărbaților. A declarat în repetate rânduri că este o femeie ocupată și că nu-i stă gândul la așa ceva, dar iubirea, știm cu toții, e tare imprevizibilă! Și cine s-ar fi așteptat să o găsească tocmai la Ischia, printre vedete de renume internațional? Recunoaștem, noi da!

S-ar putea să te intereseze:  Cristina Belciu a trăit o dramă care o va urmări toată viața: „De acolo am rămas cu traume foarte mari”

Am primit informațiile momentului pe adresa de e-mail pont@click.ro și iată că cititorii Click! sunt tare vigilenți și observă chiar și cele mai discrete dintre apropieri! Cristina Belciu ar fi petrecut clipe de neuitat alături de Vito Schnabel, un celebru vânzător de artă din Statele Unite ale Americii, bun prieten cu Andrew Garfield, actorul din seria „Spiderman”.

Cristina Belciu, o iubire de vară cu Vito Schnabel. Să se transforme, oare, într-o iubire de-o viață?

Au stat, au povestit, s-au simțit bine unul în compania celuilalt, deci nu ne-ar mira să aflăm, în câteva luni, că relația dintre ei a trecut testul timpului și a depășit granițele Italiei. Nu ne-ar mira nici să aflăm că pasiunea dintre ei s-a consumat rapid, la Ischia, unul dintre locurile care au o însemnătate specială pentru frumoasa româncă.

Ți-am pregătit și: Fostul iubit al lui Heidi Klum prins când vindea droguri la orgia sexuală din desert

Prin intermediul lui Vito Schnabel, Cristina Belciu l-a cunoscut și pe Andrew Garfield, despre care a scris pe Instagram că este actorul său preferat din seria „Spiderman”, semn că milionarul i-a acordat totuși o oarecare importanță Cristinei, din moment ce i-a făcut cunoștință deja cu unul dintre prietenii săi. Rămâne de văzut, însă, dacă și frumoasa româncă va apărea pe lista femeilor care și-au „pictat” iubirea în sufletul americanului.

Cu cine s-a iubit Vito Schnabel? Relația cu Amber Heard, cea mai cunoscută

Vito Schnabel și fosta soție a lui Johnny Depp, Amber Heard, au fost împreună aproape un an. Cei doi s-ar fi despărțit din cauza distanțelor lungi pe care le aveau de parcurs pentru a se întâlni. Heidi Klum și fondatorul galeriei care îi poartă numele au avut o relație vreme de trei ani, până ca el să o întâlnească pe Amber.

Nu rata nici: Cele mai provocatoare ipostaze în care Cristina Belciu a fost fotgrafiată vreodată. Fosta lui Boureanu e hot, hot

Apoi, a fost surprins la mai multe întâlniri cu Irina Shayk, îngeraș la Victoria’s Secret, dar și cu modelul Denise Schaefer. Cu Liv Tyler a avut o relație de scurtă durată, iar aventura cu Demi Moore a ținut luni bune prima pagină a ziarelor de scandal, mai ales că Vito Schnabel a cam lăsat-o pe faimoasa actriță cu buza umflată!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net