Noul Spider-Man, printre cele mai tari filme din toate timpurile! A încasat peste un miliard de dolari

3 ianuarie 2022

Spider-Man: No Way Home este acum al 12-lea film cu cele mai mari ├«ncas─âri din toate timpurile: 1,37 miliarde de dolari, dup─â ce a fost vizionat la nivel mondial, except├ónd China, unde filmul ├«nc─â nu a ajuns. 

image

├Än India, Spider-Man: No Way Home este al treilea cel mai vizionat  film de la Hollywood din toate timpurile. Spre deosebire de majoritatea filmelor de pe lista cu cele mai mari ├«ncas─âri, Spider-Man: No Way Home a atins sume fabuloase ├«n doar trei s─âpt─âm├óni, f─âr─â a fi vizionat ├«nc─â de publicul din China

├Än weekendul de Anul Nou, Spider-Man: No Way Home a ├«ncasat 131 de milioane de dolari. 

52,7 milioane de dolari au venit de la cinematografele din SUA ╚Öi Canada, iar restul, de 78,3 milioane de dolari, a venit din cinematografe din  lume. Acesta este unul dintre cele mai bune weekend-uri pentru un film turnat din America de Nord. 

Datorit─â cifrelor din acest weekend, Spider-Man: No Way Home a dep─â╚Öit pragul de 600 de milioane de dolari ├«n SUA ╚Öi se apropie vertiginos de ├«ncas─âri de 610 de milioane de dolari, devenind al zecelea cel mai mare film din toate timpurile din State. 

Spider-Man: No Way Home a ├«ncasat ├«n Marea Britanie 92,4 milioane de dolari, ├«n Mexic 64,9 milioane de dolari, ├«n Coreea de Sud 51,4 milioane de dolari, ├«n Fran╚Ťa 50,2 milioane de dolari , ├«n Australia  42 de milioane de dolari, ├«n Brazilia 40,2 milioane de dolari, ├«n India 34,2 milioane de dolari, ├«n Rusia 34 de milioane de dolari, ├«n Germania  29,5 milioane de dolari ╚Öi ├«n Indonezia 22,9 milioane de dolari.

Mai urmează încasările din Japonia, unde Spider-Man: No Way Home debutează vineri, 7 ianuarie.

The Matrix Resurrections, pe locul doi la încasări

├Äntre timp, The Matrix Resurrections ÔÇô al patrulea capitol din franciza Matrix ÔÇô ajunge acum la 106 milioane de dolari. A adus ├«nc─â 17,5 milioane de dolari ├«n weekendul trecut, cu 3,8 milioane de dolari din cinematografele din SUA ╚Öi Canada, iar restul de 13,7 milioane de dolari din cinematografele de pe 76 de pie╚Ťe din ├«ntreaga lume. 

├Ämp─âr╚Ťirea total─â este de 30,9 milioane de dolari din America de Nord ╚Öi de 75,1 milioane de dolari din alte zone ale lumii. 

Japonia este cea mai mare pia╚Ť─â din afara Americii de Nord, iar aici ├«ncas─ârile s-au ridicat la 9,7 milioane de dolari. Urmeaz─â  Marea Britanie unde ├«ncas─ârile au atins suma de 7 milioane de dolari, Rusia cu 6,8 milioane de dolari, Fran╚Ťa cu 5,8 de dolari ╚Öi Mexic la 3,9 milioane de dolari The Matrix Resurrections va ajunge ├«n China vineri, 14 ianuarie.

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
kate middleton jpg jpeg
retete cartofi png
BeFunky collage (6) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
eda marcus 23 jpg
image png
TJ Miles Survivor Romania nominalizare jpg
WhatsApp Image 2022 05 15 at 02 04 25 jpeg
WhatsApp Image 2022 05 14 at 22 46 32 (1) jpeg
FotoJet (1) jpg