Noul Spider-Man, printre cele mai tari filme din toate timpurile! A încasat peste un miliard de dolari

Spider-Man: No Way Home este acum al 12-lea film cu cele mai mari încasări din toate timpurile: 1,37 miliarde de dolari, după ce a fost vizionat la nivel mondial, exceptând China, unde filmul încă nu a ajuns. 

image

În India, Spider-Man: No Way Home este al treilea cel mai vizionat  film de la Hollywood din toate timpurile. Spre deosebire de majoritatea filmelor de pe lista cu cele mai mari încasări, Spider-Man: No Way Home a atins sume fabuloase în doar trei săptămâni, fără a fi vizionat încă de publicul din China

În weekendul de Anul Nou, Spider-Man: No Way Home a încasat 131 de milioane de dolari. 

52,7 milioane de dolari au venit de la cinematografele din SUA și Canada, iar restul, de 78,3 milioane de dolari, a venit din cinematografe din  lume. Acesta este unul dintre cele mai bune weekend-uri pentru un film turnat din America de Nord. 

Datorită cifrelor din acest weekend, Spider-Man: No Way Home a depășit pragul de 600 de milioane de dolari în SUA și se apropie vertiginos de încasări de 610 de milioane de dolari, devenind al zecelea cel mai mare film din toate timpurile din State. 

Spider-Man: No Way Home a încasat în Marea Britanie 92,4 milioane de dolari, în Mexic 64,9 milioane de dolari, în Coreea de Sud 51,4 milioane de dolari, în Franța 50,2 milioane de dolari , în Australia  42 de milioane de dolari, în Brazilia 40,2 milioane de dolari, în India 34,2 milioane de dolari, în Rusia 34 de milioane de dolari, în Germania  29,5 milioane de dolari și în Indonezia 22,9 milioane de dolari.

Mai urmează încasările din Japonia, unde Spider-Man: No Way Home debutează vineri, 7 ianuarie.

The Matrix Resurrections, pe locul doi la încasări

Între timp, The Matrix Resurrections – al patrulea capitol din franciza Matrix – ajunge acum la 106 milioane de dolari. A adus încă 17,5 milioane de dolari în weekendul trecut, cu 3,8 milioane de dolari din cinematografele din SUA și Canada, iar restul de 13,7 milioane de dolari din cinematografele de pe 76 de piețe din întreaga lume. 

Împărțirea totală este de 30,9 milioane de dolari din America de Nord și de 75,1 milioane de dolari din alte zone ale lumii. 

Japonia este cea mai mare piață din afara Americii de Nord, iar aici încasările s-au ridicat la 9,7 milioane de dolari. Urmează  Marea Britanie unde încasările au atins suma de 7 milioane de dolari, Rusia cu 6,8 milioane de dolari, Franța cu 5,8 de dolari și Mexic la 3,9 milioane de dolari The Matrix Resurrections va ajunge în China vineri, 14 ianuarie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net