Irina Shayk, „la braț” cu fostul lui Demi Moore! Ce femei celebre a mai „bifat” Vito Schnabel pe listă

2 aprilie 2020
image
Să fie oare acesta începutul unei idile?

Să fii în perioada întâlnirilor la Hollywood nu este deloc simplu, având în vedere că, dacă vrei să ieși doar în cercul tău de „staruri”, e posibil adesea să ajungi de mână cu fostul partener al multor nume celebre. Acesta este și cazul modelului Irina Shayk, care, după despărțirea de Bradley Cooper, s-a aventurat din nou în lumea întâlnirilor romantice.

Alesul ei nu este nici de data aceasta străin lumii mondene, având pe lista cuceririlor multe nume celebre de care fanii vedetelor nu au uitat! Vito Schnabel, un comerciant de artă cu un tată regizor celebru, a avut relații cu faimoasele și frumoasele Heidi Klum, Amber Heard, Demi Moore, Liv Tyler și Elle Macpherson, iar acum se mândrește cu nimeni alta decât Irina Shayk, cei doi fiind fotografiați împreună, asemenea unui cuplu spun tabloidele.

Formează Irina Shayk și Vito Schnabel un cuplu?

Îmbrăcați lejer, Irina și Vito au fost surprinși de paparazzi în timpul unei plimbări, pe timp de pandemie, chiar dacă autoritățile au sfătuit populația să se izoleze la domiciliu.

Irina Shayk, fotografiată alături de Vito Schnabel jpeg
Să fie oare acesta începutul unei idile?

Se pare că cei doi locuiesc destul de aproape și au în spate o relație de prietenie, motiv pentru care unele surse spun că acum ar încerca și ceva de natura romantică, potrivit Page Six.

Până la urmă, ambii sunt singuri, după ce Irina și Bradley au pus capăt relației lor „perfecte” marca Hollywood cu un an 

în urmă.

Cine este Vito Schnabel, „craiul” de la Hollywood

Vito Schabel, fiul regizorului Julian Schnabel, este un curator independet şi un comerciant de artă. A început să lucreze cu artişti încă de la vârsta de 16 ani. A organizat galerii ale unor artişti celebri, precum Ron Gorchov, Jean-Michel Basquiat, ș.a .m.d.

Acesta a apărut şi în filmul "Viaţa şi epoca lui Reinaldo Arenas", regizat chiar de tatăl său. În peliculă apar nume mari precum: Johhny Depp, Javier Bardem şi Sean Penn. Vito Schnabel are 5 fraţi: Stella, Cz, Olmo şi Lola.

Vito Schnabel nu cochetează însă doar cu arta, ci și cu divele din cercul său. Acestuia îi plac modele şi femeile mai mari decât el, după ce s-a iubit cu supermodelul Elle Macpherson, cu celebra actriţă Liv Tyler, Demi Moore și Heidi Klum. Se pare „tiparu” lui Schabel sunt femeile celebre, care sunt mai mari decât el ca vârstă şi care au copii. 

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
vangelis1 jpeg
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
cub ioana ginghină animat gif
1 princess charlene of monaco gettyimages 1188623882 jpg jpeg
3dragusanu bassam png
image png