Irina Shayk, „la braț” cu fostul lui Demi Moore! Ce femei celebre a mai „bifat” Vito Schnabel pe listă

Ultima actualizare:
Să fie oare acesta începutul unei idile?
Să fie oare acesta începutul unei idile?

Să fii în perioada întâlnirilor la Hollywood nu este deloc simplu, având în vedere că, dacă vrei să ieși doar în cercul tău de „staruri”, e posibil adesea să ajungi de mână cu fostul partener al multor nume celebre. Acesta este și cazul modelului Irina Shayk, care, după despărțirea de Bradley Cooper, s-a aventurat din nou în lumea întâlnirilor romantice.

Alesul ei nu este nici de data aceasta străin lumii mondene, având pe lista cuceririlor multe nume celebre de care fanii vedetelor nu au uitat! Vito Schnabel, un comerciant de artă cu un tată regizor celebru, a avut relații cu faimoasele și frumoasele Heidi Klum, Amber Heard, Demi Moore, Liv Tyler și Elle Macpherson, iar acum se mândrește cu nimeni alta decât Irina Shayk, cei doi fiind fotografiați împreună, asemenea unui cuplu spun tabloidele.

Formează Irina Shayk și Vito Schnabel un cuplu?

Îmbrăcați lejer, Irina și Vito au fost surprinși de paparazzi în timpul unei plimbări, pe timp de pandemie, chiar dacă autoritățile au sfătuit populația să se izoleze la domiciliu.


    Să fie oare acesta începutul unei idile?
Să fie oare acesta începutul unei idile?

Se pare că cei doi locuiesc destul de aproape și au în spate o relație de prietenie, motiv pentru care unele surse spun că acum ar încerca și ceva de natura romantică, potrivit Page Six.

Până la urmă, ambii sunt singuri, după ce Irina și Bradley au pus capăt relației lor „perfecte” marca Hollywood cu un an 

în urmă.

Cine este Vito Schnabel, „craiul” de la Hollywood

Vito Schabel, fiul regizorului Julian Schnabel, este un curator independet şi un comerciant de artă. A început să lucreze cu artişti încă de la vârsta de 16 ani. A organizat galerii ale unor artişti celebri, precum Ron Gorchov, Jean-Michel Basquiat, ș.a .m.d.

Acesta a apărut şi în filmul "Viaţa şi epoca lui Reinaldo Arenas", regizat chiar de tatăl său. În peliculă apar nume mari precum: Johhny Depp, Javier Bardem şi Sean Penn. Vito Schnabel are 5 fraţi: Stella, Cz, Olmo şi Lola.

Vito Schnabel nu cochetează însă doar cu arta, ci și cu divele din cercul său. Acestuia îi plac modele şi femeile mai mari decât el, după ce s-a iubit cu supermodelul Elle Macpherson, cu celebra actriţă Liv Tyler, Demi Moore și Heidi Klum. Se pare „tiparu” lui Schabel sunt femeile celebre, care sunt mai mari decât el ca vârstă şi care au copii. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
image
actualitate.net
image
actualitate.net