Cum arată mașina de 37 de milioane de dolari a lui Messi! Ce avere impresionantă are starul de la CM 2022

Ultima actualizare:

Lionel Messi este cel mai bine plătit sportiv de pe planetă. Click! îți spune ce avere a strâns argentinianul până acum, dar și modul în care își cheltuie banii. Iese în evidență colecția lui de autovehicule de lux, dar și mașina pentru care ar fi plătit suma de 37 de milioane de dolari.

Cum arată cea mai scumpă mașină cumpărată de Messi? Foto: colaj/Instagram
Cum arată cea mai scumpă mașină cumpărată de Messi? Foto: colaj/Instagram

După o finală de poveste și două goluri marcate, putem spune clar că lui Messi nu-i mai lipsește nimic. Când ne mai uităm și la veniturile sale, înțelegem și mai bine că cel mai bun jucător de la CM 2022 are toată lumea la picioarele lui.

Ce avere are Lionel Messi

Messi face o grămadă de bani anual. Potrivit Forbes, starul Argentinei a obținut 75 de milioane de dolari din fotbal în ultimul an. E mai mult decât orice alt sportiv de pe planetă.

Doar salariul său de la Paris Saint-Germain valorează 35 de milioane de dolari anual, ceea ce înseamnă că obține 738.000 de dolari pe săptămână, adică 105.000 de dolari pe zi sau 8.790 de dolari pe oră. Nu e rău, nu?

Argentinianul a încasat, de asemenea, o sumă de 25 de milioane de dolari atunci când a semnat cu echipa franceză în vara anului trecut, informează Evening Standard.

Messi are o avere de 600 de milioane de dolari

Messi e căsătorit cu Antonela Roccuzzo, alături de care are trei copii
Messi e căsătorit cu Antonela Roccuzzo, alături de care are trei copii

Câștigurile lui Messi în afara terenului, de 55 de milioane de dolari în ultimul an, sunt depășite doar de tenismenul Roger Federer și de superstarul NBA LeBron James.

Pe lângă un parteneriat de 20 de milioane de dolari pe an cu platforma de criptomonede Socios, portofoliul starului include contracte cu Adidas, Budweiser și PepsiCo.

În iunie anul trecut, Messi a devenit, de asemenea, primul sportiv ambasador al brandului Hard Rock International. Astfel, averea lui totală se ridică la 600 de milioane de dolari, potrivit Celebrity Net Worth. 

Cum arată mașina de 37 de milioane de dolari a lui Messi?

Lui Messi îi place să-și cheltuiască banii pe mașini de lux. Potrivit Goal, colecția impresionantă de mașini a lui Messi include un Pagani Zonda Tricolore de 2 milioane de dolari, un Ferrari F430 Spyder, un Dodge Charger SRT8 și un Maserati Gran Turismo.

Se zvonește că argentinianul ar fi cumpărat cea mai scumpă mașină de până acum, un Ferrari 335 Sport Spider Scaglietti din 1957, pentru 37 de milioane de dolari, în 2016. Fotbalistul a părut să nege speculațiile, însă, într-o postare pe Instagram a distribuit o fotografie în care ținea o mașină de jucărie cu celebrul model produs de Ferrari. „Noua mea mașină", a scris argentinianul, conform sports.yahoo

Messi e campion mondial

Messi a cucerit Cupa Mondială 2022
Messi a cucerit Cupa Mondială 2022

Potrivit Forbes, Messi a câștigat 1,15 miliarde de dolari de-a lungul carierei sale pe teren. Doar trei sportivi activi în prezent – LeBron James, Cristiano Ronaldo și Tiger Woods – au câștigat mai mult decât proaspătul campion mondial. Pe 18 decembrie, Messi și-a completat cariera, după victoria obținută de Argentina în fața Franței, scor 4-3, după penaltyuri, la Cupa Mondială 2022.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net