Trofeul lui Lionel Messi, înmânat de o româncă la CM Qatar 2022

#CM Qatar 2022

Lionel Messi a încheiat Campionatul Mondial din Qatar cum nu se poate mai bine, adăugându-și singurul trofeu care îi lipsea din palmares. Pe lângă titlu cucerit alături de Argentina, sud-americanul a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului final, trofeu care a fost ținut de o româncă.

Adriana Paul este însoțitoare de zbor la Qatar Airways (FOTO: Getty Images)
Adriana Paul este însoțitoare de zbor la Qatar Airways (FOTO: Getty Images)

Pe numele său Adriana Paul, femeia este stewardesă la compania aeriană Qatar Airways și a făcut parte din cei prezenți pe scenă, în momentul desemnării premiului, alături de oficialii din „sportul rege”. Acest lucru s-a întâmplat dat fiind faptul că, pentru ceremonia de premiere de la finala Cupei Mondiale din Qatar, oficialii țării arabe au apelat la mai multe însoțitoare de zbor de la companie menționată pentru a aduce medaliile și trofeele. „Am împărțit scena cu cei mari mari oameni din fotbal”, a transmis Adriana Paul, despre momentul urmărit de miliarde de oameni. Argentina a cucerit Campionatul Mondial, după ce a învins, duminică, Franța cu 4-3, după un meci decis la penaltiuri. Rezultatele de la CM Qatar 2022 sunt disponibile aici.       

Messi, văzut ca un zeu, după CM 2022

Presa internațională l-a elogiat pe Lionel Messi, sud-americanul culegând toate superlativele. „Leo, argentinianul, care a fost mereu comparat cu Maradona când şi-a dorit doar steaua de campion mondial. O are deja. Nu-l mai comparaţi cu Diego, lumea îi aparţine lui Messi acum. Şi a dovedit singur acest lucru”, a consemnat „Mundo Deportivo”. Nici „Marca” nu a stat deoparte, notând: „A readus Argentinei bucuria şi mândria pe care le-a mai trăit în urmă cu mai bine de 30 de ani, cu Diego Armando Maradona în fruntea Albiceleste. Şi-a găsit la Doha locul său în lume pentru a închide legenda perfectă”. Și, în cele din urmă, AS a conchis: „Cupa Mondială din Qatar a fost Cupa Mondială a lui Messi. În unanimitate, figura argentinianului este pentru totdeauna gravată în istoria fotbalului. Recunoaşterea la nivel mondial a carierei sale, încoronată strălucit împotriva Franţei în finală, îl face drept cel mai bun din toate timpurile în ceea ce priveşte titlurile. Nu i-a scăpat niciun turneu major de club sau echipă naţională”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net