Ilinca Vandici, vacanță de Crăciun distrusă, în Mexic

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Destinaţiile exotice sau spectaculoasele metropole sunt foarte tentante în această perioadă a anului. Click! îţi prezintă care sunt persoanele mondene ce au ales anul acesta să călătorească, fie de Crăciun, fie de Revelion. Sigur, aşa cum veţi afla din poveştile lor, nu tot timpul alegerile sunt cu noroc. Spre exemplu, Ilinca Vandici a avut ghinion: de când a ajuns în Mexic are parte numai de ploi...

Ilinca Vandici (36 de ani)
Ilinca Vandici (36 de ani)

Ilinca Vandici, dezamăgită de ploile torenţiale din Mexic

S-a pozat lângă brad alături de frumoasa ei familie şi şi-a dorit nespus o vacanţă undeva la căldură, aşa că şi-a făcut repede bagajul şi a ajuns în Mexic, alături de soţul ei, Andrei Neacşu, şi de băiatul lor de 5 ani, Zian. Ilinca Vandici (36 de ani) este însă uşor dezamăgită.

Ilinca Vandici a purtat costumul de baie doar pentru câteva minute, ca să facă poze pe plajă
Ilinca Vandici a purtat costumul de baie doar pentru câteva minute, ca să facă poze pe plajă

De când a ajuns în Mexic plouă aproape încontinuu, aşa că şi-a pus costumul de baie doar pentru a face câteva poze sexy în apă şi pe plajă, pentru a avea ce publica pe reţelele sociale, căci de şedinţele dorite de bronzat nu a avut parte.

Băieţelul ei este cel mai afectat de vremea neplăcută, pentru că ar fi vrut cel mai mult să se bălăcească şi să se bucure din plin de razele soarelui şi de nisipul fin.

Ilinca Vandici, alături de soţul ei, Andrei Neacşu, şi de băiatul lor de 5 ani, Zian
Ilinca Vandici, alături de soţul ei, Andrei Neacşu, şi de băiatul lor de 5 ani, Zian

„Primele poze după trei zile de stat în cameră... Încă plouă... Realitatea este că am stat în costum de baie doar cinci minute, după care am pus repede prosoapele pe noi, cât să ne bucurăm puţin măcar de peisaj (care e superb, apropo) şi de aerosoli, că de vreme bună nu avem şanse...

Cel puţin nu încă! Nu am ştiut că în Mexic în această perioadă sunt mai multe şanse de ploaie decât de vreme bună! Peste tot unde am căutat şi am întrebat, recenziile erau foarte bune... Noi ca noi, că suntem adulţi, trecem peste dezamăgiri mai uşor, dar copilul... Îl roagă în fiecare zi pe Dumnezeu să ne dea soare, ca să poată sta la plajă.

Şi adevărul e că e tare dificil să-i consumi energia când nu ai ce face efectiv... Deci, până acum, din păcate, nu am veşti bune, dar totuşi sper, ca după atâta drum şi după atâta nevoie de această vacanţă, într-un final va ieşi soarele.”, a povestit Ilinca Vandici, vădit dezamăgită, pe Instagram.

Andreea Berecleanu: de Crăciun acasă, de Revelion la Paris

Andreea Berecleanu (47 de ani) a petrecut sărbătorile alături de familia ei întregită, cei doi copii ai săi care au venit special acasă de la Londra, Eva (20 ani) şi Petru (16 ani), pentru a fi cu toţii împreună.

Nu doar copiii şi soţul său, medicul estetician Constantin Stan, i-au făcut sărbătorile de iarnă mai frumoase, ci şi prietenii săi de suflet, precum Ileana Badiu, dar şi finii săi, Adrian Oianu şi soţia acestuia, căci au petrecut împreună a doua zi de Crăciun.

Cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, Andreea Berecleanu şi-a adus aminte de tradiţiile din copilărie, respectate la bunicii săi şi a mărturisit că îşi doreşte linişte şi multă bucurie în aceste momente de sărbătoare.

„M-am bucurat că a venit Eva mai din timp de la Londra şi a reuşit ea să facă bradul, înaintea noastră, pentru că eram foarte prinşi.”, a spus Andreea.

Familia Andreei Berecleanu, mare reuniune de Crăciun
Familia Andreei Berecleanu, mare reuniune de Crăciun

„Eu nu mi-am dorit cadouri de Crăciun, mai degrabă daruri, adică binecuvântări. Întotdeauna îmi doresc linişte şi bucurie şi să ne adunăm. Copiii mei, Eva şi Petru, studiază la Londra, şi ne-am adunat cu toţii, s-a întregit familia, şi cu nepoţica noastră, din partea lui Constantin, şi în fiecare zi ne-am întâlnit cu toţii.”, a mai adăugat prezentatoarea ştirilor de la Prima TV.

Şi dacă de Crăciun a stat acasă, iată că de Revelion va pleca împreună cu cei dragi în capitala Franţei, oraşul ei de suflet: „Sfârşitul de an ne va prinde, cu siguranţă, la Paris. Mergem destul de des acolo, ne place, noi suntem şi francofoni şi francofili. Este un oraş cultural şi ne plac oraşele culturale europene şi nu numai”.

Adelina Pestriţu a văzut Aurora Boreală

Influencer de succes, Adelina Pestriţu (35 de ani) a avut parte de o supervacanţă cu ocazia acestor sărbători.

A preferat să petreacă foarte departe de ţară, mai precis la aproape 3.500 de kilometri distanţă de Capitală, în Finlanda.

A ajuns împreună cu familia în Laponia, „acasă la Moş Crăciun”, şi a avut ocazia să vadă şi Aurora Boreală. Desigur, a fost însoţită de soţul ei, Virgil.

Adelina și soțul ei au ajuns în Laponia
Adelina și soțul ei au ajuns în Laponia

„Mi s-a îndeplinit marea dorinţă! Moş Crăciun mi-a adus un dar la care am visat toată viaţa. În drumul nostru Rovaniemi-Levi, a apărut pe cer o lumină verde şi în secundele imediat următoare am sărit cu toţii din maşină să vedem Aurora Boreală şi să capturăm spectacolul naturii. Nu pot explica în cuvinte sentimentul de mulţumire pe care l-am avut privind-o, dar las aici imaginile să vorbească de la sine. Love Lapland”, a scris Adelina pe Facebook.

Randi, vacanţă de trei luni în Thailanda

Abia aşteaptă să-şi onoreze contractele de la final de an, căci apoi Randi (39 de ani) va pleca într-o vacanţă prelungită şi binemeritată. Click! a stat de vorbă cu solistul, la petrecerea Global Records de Crăciun, şi a aflat detalii exclusive despre acest plan.

image

„Nu fac excese în ţară de sărbători, însă le voi face în Thailanda, unde voi pleca după Revelion şi voi sta, sper eu, trei luni. Pot să spun că abia aştept să plec şi că deocamdată mi-am luat doar biletul de dus. E prima oară când fac acest lucru. Să văd cum mă simt şi cât pot să stau. Nu ştiu dacă pot să stau mai mult de o lună, că vor apărea remuşcările dacă nu muncesc, nu compun şi nu înregistrez piese noi. Dar încerc să stau cât mai mult şi vom vedea ce va fi. Oricum am în plan mai multe piese tari la anul. Sper să va placă viitoarele melodii”, a spus simpaticul solist.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net