Ilinca Vandici a făcut spectacol pe plaja din Grecia! S-a agățat de leagăn mai ceva ca la Cirque du Soleil

Ilinca Vandici abia a venit dintr-un city break în care a fost plecată alături de prietenele sale, dar nu a petrecut prea mult timp în România, căci s-a îmbarcat într-o nouă călătorie alături de soțul ei, Andrei Neacșu. Destinația? Preferata românilor, bineînțeles, Grecia. Insula pe care prezentatoarea de la Kanal D se află încă nu a fost dezvăluită.

Și cum a ajuns în vacanță, vedeta s-a și pus pe postat imagini și videoclipuri pe rețelele de socializare, acolo unde a strâns aproape un milion de fani! Ilinca Vandici s-a îmbrăcat într-un costum de baie cu animal print și accente colorate, pentru a scoate la iveală felina interioară pe care o ascunde ori de câte ori apare la TV și trebuie să fie sobră.

Ce s-a mai întâmplat în viața prezentatoarei TV:  Ilinca Vandici, detalii «picante» din mariajul cu Andrei Neacșu

A accesorizat totul cu mai multe bijuterii, o pereche de ochelari de soare supradimensionați și, bineînțeles, un cocktail, că doar e plecată în vacanță și își permite să încalce normele! Turiștii de pe plajă au fost, cu siguranță, încântați de spectacolul pe care Ilinca Vandici l-a făcut pe leagănul amenajat, cel mai probabil, pentru fotografii. Vedeta s-a așezat în el, mai apoi s-a ridicat în picioare, mai ceva ca acrobatele de la Cirque du Soleil și a început să dea din șolduri.

Ilinca Vandici nu renunță la muncă nici în vacanță!

Chiar dacă a plecat să se relaxeze alături de soțul său, Ilinca Vandici și-a lansat chiar ieri propriul podcast intitulat „Te Ascult”, așa că a petrecut clipe bune pe Instagram, unde a promovat noul videoclip de pe YouTube. Invitata a fost nimeni alta decât Andreea Marin, pe care a descusut-o cum a putut mai bine și de la care a aflat tot felul de picanterii.

Ți-am mai pregătit și: Ce trebuie să faci ca să arăți ca Vandici, Diana Munteanu și Adina Halas

„O plăcere să vorbim despre câte în lună și în stele, ca fetele, în prima ediție a noului podcast al Ilincăi Vandici”, a spus Andreea Marin, pe rețelele de socializare.

„În sfârșit, pot să vă spun ce tot fac de ceva vreme încoace, lucru de care sunt foarte mândră și care e pentru sufletul meu. Facem emisiune nouă. Astăzi la ora 18 pe YouTube dăm start unei serii lungi de interviuri, foarte lungi, sper eu, cu femei remarcabile, despre povești de viață”, a declarat și Ilinca în cursul zilei de ieri, pe contul de Instagram. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net