Andreea Marin, petrecere în pijamale - versus răsfăţ în lux, în America

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Fac parte din aceeaşi generaţie a showbizului autohton, dar sunt în colţuri diferite ale planetei şi petrec cu totul altfel: una în confortul casei, cealaltă în destinaţii luxoase. Ceva le uneşte, însă: dorinţa de a petrece alături de familie! Este vorba despre „Zâna Surprizelor” Andreea Marin, care a împlinit, ieri, 48 de ani şi a dat petrecere în pijamale, în casa ornată deja de Crăciun, şi Anamaria Ferenţ, care a împlinit 47 de ani săptămâna trecută şi a fost răsfăţată de iubit, în America. 

Andreea Marin a dorit  să facă o petrecere intimă,  doar alături de cei dragi
Andreea Marin a dorit să facă o petrecere intimă, doar alături de cei dragi

Andreea Marin a preferat să stea în confortul casei

Luna decembrie are o semnificaţie aparte pentru Andreea Marin! Violeta, fiica ei, a împlinit, în 15 decembrie, frumoasa vârstă de 15 ani, iar „Zâna Surprizelor” şi-a aniversat şi ea, ieri, ziua de naştere: a împlinit 48 de ani. În casa ei este, aşadar, instalată atmosfera de sărbătoare încă de săptămâna trecută, când toată locuinţa era deja împodobită de Crăciun.

Citește și: Topul celor mai stilate femei din România, în viziunea lui Botezatu. Surpriză mare cine sunt doamnele!

Andreea este foarte nostalgică  în această perioadă a anului,  de dorul părinților ei
Andreea este foarte nostalgică în această perioadă a anului, de dorul părinților ei

„De ziua mea am vrut să mă bucur de frumos şi de viaţă, am mers la teatru cu cei dragi, am ales o comedie pe sufletul nostru, şi am ales apoi să petrecem în pijamale şi în costumaţii haioase de Crăciun, să ne simţim copii din nou, aşa cum am rămas în suflet şi la 48 de ani, de fapt.

Cele mai frumoase daruri pentru mine sunt sănătatea şi dragostea şi mă bucur de acest cadou al vieţii, mulţumesc lui Dumnezeu! Întotdeauna Crăciunul îl petrec acasă, ne place să decorăm casa, să păstrăm tradiţiile şi amintirile copilăriei, să punem pe masă bunătăţile tradiţionale. Mi-e poftă de plăcintele poale-n brâu de acasă, dar deja le-am primit şi tare mă bucur”, a mărturisit Andreea, în exclusivitate pentru Click!.

Mai vezi și: El este bărbatul care o face pe Andreea Marin să râdă cu gura până la urechi. Nu, nu este iubitul său

Andreea are în brad un glob special,  cu fotografia fiicei sale, Violeta
Andreea are în brad un glob special, cu fotografia fiicei sale, Violeta

Tot ea ne-a povestit că cel mai drag glob este cel cu chipul fetiţei sale, care stă în fiecare an la loc de cinste printre restul de ornamente. Şi pentru Andreea, această perioadă din an este încărcată cu amintiri şi nostalgii.

image

„De aici am plecat la drum către lumea cea mare, acum 48 de ani, din braţele lor calde şi protectoare. Îmi sunt îngeri în cer şi un dor nestins mă duce cu gândul la ei, părinţii mei, rădăcinile mele iubitoare, Violeta şi Dan Nicolae. Vă iubesc şi vă mulţumesc, îngerii mei păzitori! Şi să ştiţi că am şi aici, pe pământ, oameni buni ca pâinea caldă ce au rămas să aibă grijă de sufletul meu. Tot ce sunt vi se datorează vouă!”, a fost mesajul publicat ieri de ea, la ceas aniversar. 

Iată că: Ce mașină conduce Andreea Marin. Își permite orice, dar nu face abuz de bani!

Anamaria Ferentz şi familia sa, plimbată  cu avionul privat

Anamaria Ferentz a fost răsfățată  de iubitul american, Douglas, care i-a adus aproape mama și frate
Anamaria Ferentz a fost răsfățată de iubitul american, Douglas, care i-a adus aproape mama și frate

Anamaria Ferentz a împlinit la 18 decembrie 47 de ani şi şi-a sărbătorit ziua de naştere în America, aşa cum o face de ceva timp încoace, de când locuieşte în „Ţara tuturor posibilităţilor”. Este o privilegiată de mai bine de un an, de când trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu un om de afaceri american, pe nume Douglas.

Mai citește și: Ferentz l-a întâlnit pe Iohannis la San Francisco. „A fost o seară memorabilă”

Iubitul a plimbat-o cu un avion  privat doar ca să ia un tort
Iubitul a plimbat-o cu un avion privat doar ca să ia un tort

Acesta o răsfaţă enorm şi o plimbă mereu în vacanţe exotice, în destinaţii de lux. De ziua ei, Ferentz a fost mai fericită ca niciodată, căci a avut pentru prima dată alături şi toată familia. Mama ei o mai vizitase în America, dar de data aceasta l-a putut avea alături şi pe fratele ei, Ionuţ, care abia acum şi-a învins teama de avion...  

image

„De ziua mea am plecat dimineaţa la Seattle, pentru că doar acolo găsesc tortul care îmi place mie. Şi dacă tot am mers acolo, am dus familia şi la Space Needle, clădirea faimoasă pe care o vedeţi în multe filme”, a povestit Anamaria Ferentz, special pentru Click!.

Drumul către Seattle nu a fost oricum, ci cu un avion privat

„După ce am ridicat tortul ne-am întors înapoi în Salem, oraşul unde locuiesc acum, unde aveam rezervare pentru cină la un restaurant italian. A fost una dintre cele mai frumoase zile de naştere din viaţa mea şi asta pentru că am avut alături toată familia... Este prima dată când îmi sărbătoresc ziua de naştere în SUA, alături de mama şi de fratele meu. Este cel mai frumos cadou pe care îl puteam avea şi pe care mi l-am dorit de 12 ani încoace!”, a mai spus cântăreaţa. 

Sărbătorile vor fi cu atât mai frumoase pentru cântăreaţă cu cât ea şi iubitul său s-au mutat într-o casă nouă, pe care chiar Anamaria Ferentz a aranjat-o şi a decorat-o după bunul său plac.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net