Ce bine arată iubitul Andreei Marin. Adrian Brâncoveanu, reîntinerit după relația cu ”Zâna”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Relația cu Andreea Marin (47 de ani) se pare că îi priește de minune lui Adrian Brâncoveanu. Paparazzii Click! l-au surprins pe fostul consul din Damasc prin capitală, la un prânz cu un amic, unde a afișat o ținută de zile mari. Merit are și atitudinea de tânăr și neliniștit.

Iubitul Andreei Marin, reîntinerit după relația cu ”Zâna”

Afacerile și lucrurile importante se discută între patru ochi, nu la telefon! Așa că, zilele trecute, Click! a reușit să îl surprindă pe Adrian Brâncoveanu la un restaurant de fițe din zona Floreasca, la o întâlnire cu un prieten.

Discuția dintre cei doi nu a durat foarte mult, astfel că paparazzii Click! l-au surprins pe Adrian Brâncoveanu ieșind singur din locație, îndreptându-se în viteză spre bolidul său de lux.

Citește și: Ce mașină conduce Andreea Marin. Își permite orice, dar nu face abuz de bani!

Ținuta aleasă pentru acea zi a fost una simplă, dar cu foarte mult bun gust. Logodnicul Andreei Marin purta o pereche de blugi albaștri, simpli, care se completau de minune cu geaca de culoare maro și cu încălțămintea sport.

Într-un interviu recent, fosta prezentatoare TV spunea că este foarte fericită de când are o relație cu Adrian, semn că a găsit, după lungi căutări, omul de care avea nevoie. Cei doi sunt împreună de peste 5 ani.

Iată și: Florin Piersic Jr., traumatizat de mariajul cu Adriana Nicolae, fosta dansatoare a Andreei Marin de la „Surprize, Surprize”

„Suntem oameni ocupați. Avem treabă fiecare dintre noi. (…) E greu de convins să stea în fața unei camere de luat vederi, pentru că nu e meseria lui și nu îi place, dar altfel nu, ne face plăcere să ieșim împreună. Ne aranjăm reciproc. Ne place să avem grijă unul de altul, dar bineînțeles că fiecare decide pentru sine. Dar atunci când vine vorba despre accesorii, ne place să ne sfătuim. Se pricepem la cadouri. E o potrivire între noi mai rar întâlnită”, declara  Andreea Marin, pentru Antena Stars.

Click! spune

Andreea Marin se pare că și-a găsit într-un final liniștea sufletească în brațele lui Adrian Brâncoveanu, după mai multe relații și căsnicii eșuate. Fosta prezentatoare de televiziune a trecut prin trei divorțuri: unul la vârsta de 24 de ani, cel de-al doilea în 2013, când anunța separarea de Ștefan Bănică Junior, cu care are și o fiică, pe Violeta, și cel de-al treilea divorț, în anul 2017, de medical Tuncay Ozturk. Motivul separării a fost faptul că “Zâna” ar fi fost ”tradusă” în timpul mariajului de către soțul doctor chiar cu asistenta acestuia.

„Credeţi că sunt călugăr şi nu pot să fiu văzut în compania unei femei? Dacă aş face ceva greşit cu cineva, niciodată nu am să merg cu acea persoană în public. Dacă apar cu asistenta mea, Sandra, nu e ca şi cum aş face ceva nepotrivit cu ea.

Mi-am pierdut permisul pentru o lună şi asistenta mea merge peste tot cu mine, căci ea îmi conduce maşina. Andreea ştie despre această situaţie.”, spunea Tuncay, în momentul separării de Andreea Marin, pentru Click!.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
banner biserica gigi becali png
image
actualitate.net
image
actualitate.net