Ce mașină conduce Andreea Marin. Își permite orice, dar nu face abuz de bani!

De-a lungul timpului, Andreea Marin nu a vorbit niciodată despre averea sa, despre câștiguri și nici despre bunuri. Și-a păstrat mereu modestia și a preferat ca oamenii să cunoască alte aspecte din viața ei. 

Dacă unele vedete își cumpără mașini de lux, de sute de mii de euro, Andreea Marin preferă să fie un om modest. Acum ceva timp, fosta „zână” a vorbit despre mașina pe care o conduce, dar și despre faptul că atât autoturismul, cât și locuința, au fost luate pe credit, nicidecum cu „banii jos”.

De ce nu o să-și cumpere niciodată Andreea Marin o mașină de fițe

Mai mult, Andreea Marin a mărturisit că niciodată nu o să-și cumpere o mașină de fițe, ci doar o mașină care să se plieze pe nevoile sale. De asemenea, vedeta a punctat faptul că mașina pe care a avut-o înainte să-și cumpere un 4x4 a fost a ei timp de 13 ani și că nu obișnuiește să schimbe lucrurile decât atunci când este absolut necesar.

„Nu o să cumpăr niciodată o maşină de fiţe. Am o maşină normală pentru un om cu nevoile mele, un 4×4. Maşina anterioară am ţinut-o vreo 13 ani. Nu schimb maşinile ca pe şosete. Când a început să scârțâie, atunci am schimbat-o. Maşina şi casa sunt luate pe credit. La casa mai am de plătit vreo 10 ani”, a spus Andreea Marin, în presă, acum ceva timp. 

Primul său salariu nu-i ajungea nici de la o lună la alta

Deși multă lume se așteaptă ca vedetele noastre să încaseze salarii colosale, lucrurile nu stau deloc așa. Andreea Marin a debutat în televiziune la o vârstă fragedă, apoi a fost cooptată în proiectul „Surprize, Surprize” și toți credeau că banii pe care îi primește ajung să-și satisfacă orice moft. De fapt, lucrurile erau diferite. Nu-i ajungeau nici măcar de la o lună la alta. 

Citește și - Fosta dansatoare a Andreei Marin de la ”Surprize, surprize”, stewardesă la Wizz Air

Acum ceva timp, vedeta a vorbit despre salariul pe care îl avea la „Surprize, Surprize”. Un salariu care-i permitea să meargă cu taxiul la muncă și cât să-și poată cumpăra un sacou pe care să-l poarte la evenimentele importante la care trebuia să participe. 

Mentorul ei, Valeriu Lazarov, a învățat-o cum să facă bani și ce pași trebuie să urmeze, pentru a fi independentă financiar. 

La TVR Iași salariul era la început mic, de reporter cu jumătate de normă. La știri aveam un singur sacou al meu, galben, cel cu care apăream zi de zi la premiile Oscar. Cei de acolo m-au numit Lady in Yellow (n.r. doamna în galben), crezând că e o strategie de imagine, de fapt.

Apoi, la „Surprize”, aveam un salariu mult sub cel al prezentatoarei programului similar din alte țări.Dar Lazarov mi-a spus: Eu nu voi plăti mai mult, aceasta e piața din România și nivelul de aici, dar te voi învăta cum să îți folosești mintea și potențialul să câștigi altfel adițional. Fă-ți o firmă și vei vedea că poți.

Așa am făcut. La început, doar salariul intra prin firmă, apoi ușor, ușor am învățat că pot fi un bun comunicant. Am început să lucrez cu lumea publicității, cu firme mari la nivel internațional”, a spus Andreea Marin, potrivit cancan.ro.

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net