Florin Piersic Jr., traumatizat de mariajul cu Adriana Nicolae, fosta dansatoare a Andreei Marin de la „Surprize, Surprize”

Ultima actualizare:

Dacă pe plan profesional se bucură de un real succes și are, în palmares, tot ce și-ar putea dori vreodată, pe plan personal, lucrurile „scârțâie” pentru Florin Piersic Jr. Fiul marelui actor Florin Piersic a făcut dezvăluiri dureroase despre drama care i-a marcat viața și care l-a făcut să ia o decizie radicală: aceea de a nu se mai căsători niciodată! Vinovată de această situație ar fi fost căsnicia cu Adriana Nicolae, fosta dansatoare a Andreei Marin. 

De ce nu vrea Florin Piersic Jr. să se mai căsătorească

După o lungă perioadă în care a stat de unul singur, Florin Piersic a crezut că îi surâde soarta și că și-a găsit sufletul pereche. La momentul respectiv, acesta a întâlnit-o pe Adriana Nicolae, nimeni alta decât fosta dansatoare a Andreei Marin. A considerat că sunt suflete pereche, așa că a luat decizia să se căsătorească. Din păcate, mariajul nu a ținut decât o lună, iar un an mai târziu, Florin Piersic Jr. și Adriana au divorțat. 

Marcat de experiența amoroasă eșuată, fiul marelui actor a luat o decizie la care nimeni nu se aștepta: nu-și mai dorește să ajungă vreodată la altar, cu o altă femeie. Despre toate aceste experiențe a povestit în cadrul emisiunii „40 de întrebări”, prezentată de Denise Rifai. Moderatoarea i-a pus întrebarea: „V-ați jurat să nu vă mai căsătoriți niciodată?”, iar Florin Piersic Jr. a răspuns:

„Nu, nu am jurat, adică nu m-am dus nu știu unde să fac o rugăciune sau un jurământ. Așa am simțit că nu o să mă mai căsătoresc niciodată. Nu cred să se mai întâmple lucrul ăsta. Poate să fie o traumă trăită la ora aia. A fost o greșeală, fusesem singur mult timp și a apărut cineva care mi-a dat atenție.

Nu reușisem să comunic, fusesem singur mult timp și atunci nu mi-am dat seama că persoana nu era potrivită pentru așa ceva.

Nu mi-a dat seama că această căsătorie, pur și simplu, termenul și ce presupune el, înseamnă foarte multe. Nu numai mergem și ne distrăm că ne-am căsătorit, într-un fel a fost o glumă bună, dar cu consecințe aproape tragice și, în același timp, un prag de care aveam nevoie să mă lovesc cu fruntea. Ce m-a marcat? Nu eram compatibili, eram temperamente diferite”, a povestit Florin Persic Jr., despre căsnicia cu Adriana Nicolae. 

Întrebat de Denise Rifai cu privire la dățile în care a fost jucat pe degete de femei, marele actor a declarat? 

„Am pierdut numărătoarea, am pierdut șirul...Aveam vreo 16-17 ani și eram un fel de popândău. Eram cu vecinul meu de bloc, s-a îmbătat și mi-a spus: uite, fata aia vrea să o duci acasă. Am urcat în taxi și am condus-o acasă, așa credeam. Ăia făceau mișto de mine, era o frustrare pentru un copil de 16-17 ani, care nu mai era virgin la ora aia și care spera să găsească răspuns în avansuri, la o femeie”, a mai spus actorul. 

Citește și - Ce meserie neașteptată a avut Florin Piersic Jr. în SUA? „Zilnic, 16 ore...”

Cum a fost umilit Florin Piersic Jr. în meseria de actor

Tot în cadrul aceleiași emisiuni, Florin Piersic Jr. a vorbit și despre umilințele din lumea actoriei. Acesta a punctat faptul că au existat în viața lui, de-a lungul timpului, astfel de momente, însă nu l-au schimbat din punct de vedere al comportamentului.

„Da, cred că m-am simțit umilit, dar nu pot să-mi amintesc exact momentul. Au fost multe momente în care munca ta nu e luată în considerare. Există oameni care nu pot să înțeleagă munca unui actor și sacrificiul unui actor. Meseria, în fond, este foarte alunecoasă, pentru că trăiești momente când ești foarte sus și foarte jos. Umilitor poate fi și o seară în care nu ești ok, o seară mediocră.

Eu sunt ultimul care pleacă din teatru, întotdeauna. Există umilință și orice actor o trăiește. Acum am învățat să gestionez asta. Nici înainte nu făceam criză de nervi sau ceva, se întâmpla să mai am divergențe cu cineva de la tehnic, dar n-am devenit coleric sau ceva. Sau, foarte rar”, a mai spus Florin Piersic Jr.

Florin Piersic Jr. a vorbit și despre depresie. Cu siguranță nu multă lume s-a așteptat la răspunsul celebrului actor, însă acesta, deși depresiv zilnic, așa cum chiar el a mărturisit, a avut puterea să recunoască totul. 

„Am fost în depresie în fiecare zi din viața mea. Depresia e un cuvânt prea dur pentru un copil, un copil poate să fie supărat. De când mă știu și de când fac lucruri care să ducă undeva, în fiecare zi au fost momente. Depresia nu te părăsește, e ceva cu care te obișnuiești. Sunt zile în care îi faci față și e doar o haină care te zgârie și sunt alte zile în care cresc țepi și te zgârie foarte nasol”, a mai continuat Florin Piersic Jr., în emisiunea „40 de întrebări”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
claudia patrascanu (1) jpg
netflix pixabay jpg
televiziune webp
Insula de 1 milion Kanal D JPG
netflix jpeg
netflix jpeg
claudia patrascanu copii png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net