Fosta dansatoare a Andreei Marin de la ”Surprize, surprize”, stewardesă la Wizz Air

Ultima actualizare:

O fostă dansatoare a Andreei Marin de la ”Surprize, surprize” a devenit stewardesă la Wizz Air, dar și ambasador al companiei aeriene. Aceasta a dezvăluit o parte dintre secretele însoţitoarelor de bord, dar și cum a ajuns să lucreze la mii de metri altitudine.

O dansatoare de la Suprize, surprize a ajuns la Wizz Air. Foto: colaj/Facebook Andreea Marin
O dansatoare de la Suprize, surprize a ajuns la Wizz Air. Foto: colaj/Facebook Andreea Marin

Faceți cunoștință cu Liana Sărmășan. A dansat la emisiunea realizată de Andreea Marin, a apărut în videoclipuri, dar și în filme, iar de 12 ani lucrează ca stewardesă la compania aeriană Wizz Air.  

Mai mult, frumoasa brunetă are toate calitățile posibile. E model, ambasador Wizz Air, însoțitor de zbor, îndrăgostită de meserie, mamă și soție.

Fosta dansatoare a Andreei Marin a fost aleasă ambasador Wizz Air

„Pentru mine este o mare realizare pentru că am reaplicat după mult timp și am fost aleasă. În 2011 am fost prima generație de Wizz ambasadori, chiar când a lansat compania acest program. E altceva, nu e numai zburat. Se mai întâmplă și altceva pe lângă. Când avem lansări de avioane, suntem acolo.

Când avem curse charter, din nou, zburăm cu ele. Curse inaugurale și prezentări, inclusiv am luat parte la conferința Aviation-Event 2022 desfășurată la Aeroportul Internațional Cluj în luna martie. În 2011, am fost votată de public.

Liana Sărmășan, fostă dansatoare a Andreei Marin. Foto: monitorulcj
Liana Sărmășan, fostă dansatoare a Andreei Marin. Foto: monitorulcj

Atunci, era pe bază de vot a publicului, pe Facebook, dar între timp, lucrurile s-au schimbat. Acum sunt cei de la Comunicare care aleg, oamenii de la PR, HR din cadrul Wizz, se cere un feedback despre tine, dacă ai conduită bună, atunci ești candidatul ideal.

E greu pentru că sunt 20 de ambasadori și suntem cam 6.000 de angajați. În România suntem doi ambasadori Wizz Air, eu și Cristina Rada la București. La fiecare 2 ani se realege ambasadorul Wizz. Pot să mai candidez și după ce îmi expiră mandatul”, a declaratat fosta dansatoare a Andreei Marin, conform Monitorulcj.ro.

Unde a făcut primul zbor? „E foarte frumos să aterizezi și să vezi palmierii”

Liana Sărmășan a povestit că atunci când s-a angajat erau foarte mulți oameni la interviu. A avut parte de probe care au durat aproape 14 ore. Fosta dansatoare de la „Surprize, surprize” nu regretă deloc decizia luată atunci, iar bucuria a fost incomensurabilă în momentul în care a reușit să treacă toate acele teste.

Prima călătorie ca însoțitor de bord a făcut în Barcelona, o desinație pe care o adoră, pentru că Liana iubește marea și soarele.

„Știu că atunci când m-am angajat erau 500 de oameni la interviuri. Am stat de dimineața de la 7 până seara la 9 și treceam pe rând de probe și îmi spuneam «Doamne, nu-mi vine să cred, din atâția oameni». Și am rămas și m-am bucurat.

Primul zbor a fost în Barcelona și chiar mă bucuram că e destinația mea preferată. Atâta timp cât am mare, soare, iubesc să fiu acolo. E foarte frumos să aterizezi și să vezi palmierii când aici, la Cluj, e urât și frig”, a relatat Liana Sărmășan, fosta dansatoare a Andreei Marin.

Frumoasa însoțitoare de zbor a mai dezvăluit că își începe ziua la ora 04.00 dacă are zbor de dimineață, deoarece trebuie să fie cu 70 de minute înainte de decolare la check-in.

„Cu o oră înainte de trezești, mie nu îmi ia foarte mult timp să mă pregătesc, să mă machiez. Îmi pregătesc uniforma cu o seară înainte, o calc, o pun pe umeraș. Trebuie să fi pregătit de dinainte”, a povestit Liana Sărmășan pentru Monitorulcj.ro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net