Andreea Marin, gazda unei gale de modă

Ultima actualizare:

Creatoarea de modă Eli Lăslean aniversează, pe 18 noiembrie, 30 de ani de carieră. Cu această ocazie, designerul care o îmbracă pe Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, organizează o gală fastuoasă ce va avea şi o gazdă pe măsură: Andreea Marin.

Andreea Marin e o veche prietenă de-a creatoarei. Foto: arhiva personala
Andreea Marin e o veche prietenă de-a creatoarei. Foto: arhiva personala

Acum 30 de ani, în faţa unei maşini de cusut, o tânără economistă visa cu ochii deschişi la lumea fascinantă a modei.

Şi aşa s-au născut primele hăinuţe pentru copii şi o marcă pe nume Ellis care pornea timid la drum. Au urmat ani de căutări, de eforturi şi bucurii, de mari emoţii şi mari dezamăgiri, de succese şi obstacole, dar ea nu s-a oprit!

Eli Lăslean  împlineşte anul acesta  30 de ani de carieră. Foto: arhiva personala
Eli Lăslean împlineşte anul acesta 30 de ani de carieră. Foto: arhiva personala

Creaţiile Eli Lăslean au fost purtate de-a lungul timpului de cele mai cunoscute nume din showbiz, precum Nadia Comăneci, Andreea Esca, Simona Halep, Alessandra Stoicescu, Mihaela Tatu, Anca Ţurcaşiu, Bianca Brad, Mădălina Manole, Simona Amânar şi multe altele.

Ca o încununare a întregii activităţi şi o recunoaştere a valorii creaţiilor sale, în ultimii ani Eli Lăslean a devenit prima stilistă a Primei Doamne a României, Carmen Iohannis, căreia i-a asigurat vestimentaţia la recenta vizită în SUA, la întâlnirea cu diaspora din San Francisco şi românii de pe Coasta de Vest.

Poate te interesează: Cum arăta Andreea Marin înainte să devină vedetă. Cine a aruncat-o în piscină în timpul unei apariții la TV

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
jennifer aniston instagram jpg
banner Petrică hirtescu
banner francisca png
banner sensy png
leonardo dicaprio meghan roche jpg
banner andreea esca png