Loredana Groza și Larisa Udilă, fițe chiar și la împodobitul bradului. Ce decorațiuni au ales pentru pomul de Crăciun

Mai multe vedete de la noi deja s-au ocupat în detaliu de împodobitul bradului. Printre acestea se numără și Loredana Groza și Larisa Udilă, care au realizat un pom de Crăciun ca în povești.

Loredana Groza, printre numeroasele sale activități, și-a făcut timpul pentru împodobitul bradului. În fond, foarte puține zile ne mai despart de Crăciun, iar Moșul nu are cum să vină, dacă bradul nu e gata!

Cum și-a împodobit Loredana Groza bradul

După cum v-am spus, Loredana Groza a depus eforturi pentru a-și împodobi bradul de Crăciun și, credem noi, i-a ieșit de minune! Artista a ales cele mai frumoase decorațiuni și se pare că a mers pe alb și argintiu. 

A folosit globulețe argintii și sclipitoare, flori 3d tot argintii, dar și globulețe albe și o instalație cu lumină rece, tip led. Pomul de Crăciun al lui Lori a fost postat pe Instagram, desigur, pentru ca toți fanii ei să-l poată admira și, de ce nu, să se inspire din ideile ei. 

Citește și - Loredana Groza, în cele mai obraznice poziții! Cum s-a filmat în sala de fitness

Larisa Udilă a împodobit bradul de Crăciun într-un mod inedit

Dacă vă gândeați că le-ați văzut pe toate, trebuie neapărat să aruncați o privire și la bradul Larisei Udilă! Celebra influenceriță a renunțat la decorațiunile tradiționale și a împodobit bradul cu ursuleți din pluș. Foarte încântat de aspectul lui a fost și Milan, băiețelul vedetei.

Imediat după ce a terminat treaba, Larisa l-a postat pe cel mic lângă brad, pe story, într-o atmosferă de sărbătoare!

Influencerița a ales o instalație tip led, în culori calde. De asemenea, a montat una chiar și la perdele!

Alte vedete care au împodobit bradul de Crăciun

Și la Andreea Marin acasă s-a instalat deja atmosfera de sărbătoare. „Zâna” și-a împodobit bradul de Crăciun și a ales nuanțe de rose-gold, argintiu și alb, dar și nuanțe de verde deschid. Asta, pentru brăduțul de la Creative Hub Voice & Visibility, căci vedeta are un brad și acasă!

Pe cel de acasă, Andreea Marin l-a împodobit cu nuanțe de arămiu și bronz și i-a ieșit de minune!

Ceva mai clasică, Nicole Cherry a mizat, anul acesta, pe roșu. A ales globulețe roșii și a completat perfect peisajul cu doar câțiva fulgi aurii. Pentru a le arăta fanilor său bradul de Crăciun, Nicole s-a fotografiat chiar lângă el, într-o pereche de pijamale asortate cu decorațiunile.

Andreea Bănică a împodobit bradul într-un mod superb! Celebra artistă s-a lăsat ghidată de indicațiile fiului său, Noah, care a ales culorile decorațiunilor. Astfel, a ieșit un pom de Crăciun desprins din reviste!

Bradul Andreei Bănică a fost împodobit cu globulețe albe, argintii și în nuanțe de albastru deschis, dar și cu flori albastre, supradimensionate. O poveste, ia priviți!

Nici Andreea Bălan nu s-a lăsat mai prejos, că acum urmează să vină Moș Crăciun și nu avea unde să-i lase darurile! Alături de Clara și Ella, ajutoarele ei de nădejde, artista a împodobit bradul de Crăciun.

A optat pentru flori supradimensionate de culoare roz și globulețe roz și argintii. Mândre de brăduțul lor, fetițele artistei au avut parte de o adevărată ședință foto pe cinste, lângă pomul de Crăciun. Ei bine, acum poate să vină Moș Crăciun la toată lumea!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net