Ce culori se poartă anul acesta la brazi. Nuanțele care sunt în tendințe de Crăciun

Află acum ce culori se poartă anul acesta la brazi. Vrei să știi care sunt combinațiile de culori care sunt în trend de Crăciun, în anul 2022. De sărbători, decorarea bradului este un moment special pentru întreaga familie. Dacă ai rămas fără idei și nu mai știi ce elemente de decor să mai folosești, iată câteva sfaturi utile.

culori brazi 2022

Chiar dacă preferi brazi naturali sau cumperi unii artificiali, momentul în care pui globulețele și luminițele pe crengi, înainte de Crăciun, este unul cu adevărat special. Încă nu ai cumpărat decorațiunile sau vrei să mai aduci un touch personal în plus, atunci vezi propunerile de mai jos.

Citește și: 3 idei trăsnite pentru un Crăciun neconvențional! Cum arată globurile pentru barbă?

Ce culori se poartă anul acesta la brazi

Prima variantă cool pentru acest sezon este combinația clasică de roșu și auriu. Se potrivește atât în cazul unui brad verde, cât și pentru cei albi. Este un exemplu de eleganță și bogăție, iar aceste culori ar atrage și norocul financiar și pe plan sentimental, conform superstițiilor din popor.

O altă variantă de nuanțe este și cea de verde cu auriu. Nuanțele de verde sunt menite să aducă renașterea și să atragă energiile pozitive de care ai nevoie pentru un nou început în viața ta. Curajoșii pot combina cu succes și nuanțe de verde cu roșu, cele două culori simbol ale Crăciunului, dar această variantă se potrivește mult mai bine pe un brad complet alb.

Iată și: Brazii din bețe, cărți și chiar suluri de hârtie igienică fac furori anul acesta. Și nu costă nimic!

Există și varianta unui brad plin de culori, care este adesea preferatul copiilor. Te poți juca după bunul plac cu tot felul de culori, de la roz la bleu, galben, verde, mov, portocaliu și multe altele. Acesta este o alegere potrivită pentru cei care sunt puși pe șotii și vor să aibă un colț vesel în casă.

Dacă vrei o variantă elegantă și mult mai simplă, poți alege o singură culoare. Unii pun chiar și decorațiuni complet negre, dar majoritatea consideră drept prea macabră această soluție. 

Când vrei să fie un brad împodobit cu niște elemente care să îți aducă zâmbetul pe buze, iar momentul în care îl decorezi să aibă o semnificație cu adevărat specială, atunci alege să faci chiar tu globulețele sau fundițele pe care să le pui pe crengi.

Uite și: Şi-au umplut casa cu 350 de brazi şi 42.000 de globuri

Poți să folosești materiale simple și ieftine, precum carton, hârtie colorată, lipici, sfoară și carioci. Poți să faci o impresie fabuloasă și cu niște globulețe handmade, făcute din felii de fructe uscate. Dacă alegi să le pregătești din portocale, vei avea și o aromă în cameră potrivită pentru perioada sărbătorilor de iarnă.

Pentru un brad complet alb sau verde cu crengi cu vârful alb, poți alege nuanțe pastelate. Poți cumpăra decorațiuni lila, roz pudră sau un albastru deschis, de culoarea cerului. O altă variantă cool pe care poți să o folosești pentru bradul de Crăciun, elegantă și care dă o notă de seriozitate casei tale, este combinația dintre bleumarin și auriu. Indiferent ce alegi, până la urmă contează să îți placă ție și să îți aducă zâmbetul pe buze!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net