3 idei trăsnite pentru un Crăciun neconvențional! Cum arată globurile pentru barbă?

Ultima actualizare:

Crăciunul bate la ușă, iar fiecare dintre noi se află pe ultima sută de metri cu pregătirile. Ornamentele cu motive de iarnă, mesele îmbelșugate cu preparate tradiționale vor fi nelipsite, însă iată o serie de idei pentru cei care vor să petreacă altfel sărbătorile de iarnă! 

Globuri adaptate pandemiei de coronavirus
Globuri adaptate pandemiei de coronavirus

Sărbătorile de iarnă sunt sinonime cu brazii împodobiți cu luminițe și globuri multicolore, mirosul de cozonac pufos proaspăt scos din cuptor și veselia trăită alături de familie. Există însă și idei trăsnite pentru cei care vor să experimenteze diferit spiritul sărbătorilor. 

Pandemia de coronavirus continuă să facă ravagii din întreaga lume și să își pună amprenta vieții noastre. Multe lucruri s-au schimbat și am fost nevoiți să ne adaptăm pe parcurs situațiilor create de noul coronavirus. De ce nu am face acest lucru și în preajma sărbătorilor? O persoană creativă a creat globul ideal în timp de pandemie! În formă de Moș Crăciun, din ceramică și cu mască de protecție pe față, așa arată ornamentul inedit! 

Cine a spus că decorațiunile de Crăciun sunt doar pentru casă? Cei mai îndrăzneți pot încerca picturile corporale! 

Pictură corporală în ton cu sărbătorile de iarnă
Pictură corporală în ton cu sărbătorile de iarnă

De ani buni a revenit moda bărbilor dese! Cei mai îndrăzneți dintre bărboși pot opta pentru o schimbare temporară de look în perioada sărbătorilor. Cu un tub de vopsea de culoarea bradului și mici acesorii, purtătorul acesteia poate ieși în evidență la orice petrecere de Crăciun! 

Nu doar bradul poate fi împodobit!
Nu doar bradul poate fi împodobit!

În Marea Britanie au fost create în premieră aranjamentele de Crăciun special concepute pentru a îmbodobi podoaba facială. Costă 5 lire sterline şi vin la pachet în două variante: luminiţe şi globuleţe.

Iubitorii genului horror pot renunța la globuri în favoarea lui Jack Skellington
Iubitorii genului horror pot renunța la globuri în favoarea lui Jack Skellington

Bărbosul poate să îşi aleagă cromatica sau aranjamentul în funcţie de eveniment, ţinută sau stare de spirit. Globurile şi beculeţele LED se ataşează cu ajutorul unor cleşti discreţi. 

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net