El este bărbatul care o face pe Andreea Marin să râdă cu gura până la urechi. Nu, nu este iubitul său

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Andreea Marin (47 de ani) este una dintre cele mai apreciate vedete din lumea mondenă! Prezentă la un eveniment de cinci stele din buricul Capitalei, jurnaliștii Click! au surprins-o pe divă într-o ipostază cum rar o întâlnim... în compania unui bărbat care a făcut-o să se simtă excelent de bine ! Și nu, nu este Adrian Brâncoveanu!

Andreea Marin are o relație de cinci ani cu Adrian Brâncoveanu, fostul consul din Damasc, însă atât fosta prezentatoare tv, cât și partenerul său de viață preferă discreția maximă când vine vorba de viața lor intimă. Atunci când merge la evenimente mondene, Andreea Marin alege să meargă, de multe ori, singură sau alături de bunii săi prieteni.

Citește și: Fosta dansatoare a Andreei Marin de la ”Surprize, surprize”, stewardesă la Wizz Air

Prezenți luni dimineață la un eveniment e beauty, am surprins-o pe Zână în compania unui bărbat chipeș îmbrăcat la patru ace. Și nu este partenerul său de viață ci organizatorul evenimentului grandios, Sorin Duțoiu. Cei doi se înțeleg din priviri și colaborează, de mai mulți ani, de minune împreună. Imaginile surprinse îi arată pe cei doi în momente de maximă fericire. Atât Andreea , cât și Sorin sunt cu gura până la urechi și se distrează copios, unul lângă altul.

Așadar, Sorin Duțoiu, un fost jurnalist și organizator de evenimente, este cel care știe cum să-i pună un zâmbet pe față. 

“Zâna” a fost și foarte atentă la felul în care arată la eveniment. Aceasta a optat pentru o ținută mai sobră din două piese. O fustă lungă, în pliuri, simplă, neagră și o bluză de culoare gri în dungi. De asemenea, Andreea Marin și-a accesorizat vestimentația cu un plic de culoare neagră și o pereche de botine. 

Andreea Marin, căsătorită de trei ori

“Zâna” surprizelor se pare că nu prea are noroc în dragoste. Aceasta a trecut prin trei mariaje eșuate. Vedeta TV a fost căsătorită prima dată la vârsta de 21 de ani, iar după trei ani de mariaj, cei doi au decis să divorțeze.

În 2005, Andreea Marin se îndrăgostea lulea de Ștefan Bănică Junior, astfel că la un an distanță, cei doi s-au și căsătorit, în secret, în Statele Unite ale Americii. Din păcate, în 2013, vedeta tv și artistul și-au anunțat divorțul pe pagina de Facebook.

Fosta prezentatoare TV nu și-a pierdut încrederea în iubire, așa că în 2016 se căsătorea cu medicul Tuncay Ozturk, de care a divorțat la doar trei ani de mariaj. După cele trei divorțuri, Andreea și-a găsit liniștea în brațele lui Adrian Brâncoveanu.

„Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, declara Zâna pentru revista Viva.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net