Andreea Marin și Jamila „Cred în România”. Leapșa între vedete de 1 Decembrie

Ultima actualizare:

Tu de ce crezi în România? Postează și tu pe social media un motiv concret pentru care Crezi în România. Adaugă #CredînRomânia și va apărea în „Adevărul”. Provoacă în text 3 prieteni cu @etichetă să facă la fel.  

Andreea Marin și Jamila „Cred în România”. Foto: colaj Facebook
Andreea Marin și Jamila „Cred în România”. Foto: colaj Facebook

Andreea Marin și Jamila „Cred în România”, asa că s-a lansat leapșa între vedete, într-o campanie Adevărul!  

Andreea Marin vă invită să susțineți proiectul „Cred în România”

„Cred în România pentru aici sunt atâția oameni isteți, sufletiști și cu ambiția de a duce visurile până la capăt. Alătură-te demersului și spune-ne și tu de ce crezi în România”, a transmis Andreea Marin.

Jamila crede în România!

„Cred în România pentru că de peste 10 ani îi învâț pe români să gătească sănătos și gustos la ei acasă”, a transmis Jamila.

Susține proiectul „Cred în România”

„Cred în România” este inițiativa unor tineri care au ales să demonstreze că România chiar merită încrederea noastră și să evidențieze oamenii, ideile și inițiativele cu care ne mândrim.

Susține proiectele tinerilor ambițioși, promovează ideile care schimbă comunități și prezintă poveștile românilor demni, sperând să contribuie la întărirea sentimentelor de respect și de apartenență la comunitate, precum și de încredere în sine.

Știrile senzaționale, opiniile negative și zvonurile deseori nejustificate domină spațiul mediatic și discursul public. Românii se critică disproporționat pe sine, sunt neîncrezători în autorități, suspicioși în semeni și pesimiști la adresa României.

Totuși, Adevărul este că România se dezvoltă rapid și recuperează decalaje, aflându-se deja în rândurile țărilor prospere, sigure și dinamice. Milioane de români pricepuți și cinstiți își fac treaba cu demnitate acolo unde se află.

Povestea lor merită să fie spusă pentru că este povestea României reale.Ne dorim să facem din români o comunitate care să spună mândră: Cred în România! Alătură-te demersului și spune tuturor de ce Crezi în România!

image
image
image
image
image
image
man 1853532 1280 jpg
femeie din dacia jpg
calendar ortodox 2024 21 februarie sfantul timotei din simboli jpg
paraclisul institutului oncologic bucuresti un proiect pentru pacientii din toata tara si familiile lor jpg webp
image png
Iulia Navalnaia la Oscar   profimedia 0762300331 jpg
nickelsdorf1 1024x599 681x398 33329600 webp
1 gulii umplute jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net