Jamila ╚Öi Laura Lauren╚Ťiu, la tribunal pentru o re╚Ťet─â de eclere. De ce s-au acuzat celebrele bloggeri╚Ťe

image
Jamila ╚Öi Laura Lauren╚Ťiu, la tribunal din cauza unei re╚Ťete de eclerfoto: arhiva personal─â

Ceart─â cu sc├óntei ╚Öi cu vizite la tribunal ├«ntre dou─â dintre cele mai de succes bloggeri╚Ťe din domeniul culinar de la noi, Geanina Staicu-Avram (Jamila) ┼či Laura Lauren┼úiu. Tribunalul Bucure┼čti a pronun┼úat recent o prim─â sentin┼ú─â ├«ntr-un proces ├«n care cele dou─â s-au judecat pentru o re╚Ťet─â de eclere.

Procesul de la Tribunalul Bucure┼čti a fost deschis de Jamila, care a reclamat c─â ├«n mai 2019, dup─â ce a postat pe canalul s─âu de Youtube un video ├«n care prezint─â o re┼úet─â de ecler la tav─â, competitoarea sa a raportat-o abuziv sus┼úin├ónd c─â difuzarea ├«ncalc─â drepturile de autor.

Mai exact, Laura Lauren┼úi a reclamat c─â videoclipul Jamilei ar copia videoclipul s─âu ├«n care este prezentat─â re┼úeta pentru pr─âjitura ecler. ├Än urma raport─ârii, videoclipul Jamilei a fost ┼čters de pe Youtube, fiind reactivat abia dup─â 17 zile, dup─â e Jamila a f─âcut dovada c─â nu a ├«nc─âlcat drepturile de autor.

Jamila a cerut daune morale pentru c─â a fost numit─â ÔÇŁhoa╚Ť─â de re╚ŤeteÔÇŁ

├Än procesul de la Tribunalul Bucure┼čti, Jamila a ar─âtat c─â videoclipul era realizat ├«n cadrul unei campanii publicitare, iar prin raportarea abuziv─â a fost prejudiciat─â cu peste 2.000 de euro, beneficii pe care nu le-a putut realiza.

De asemenea, Jamila a mai cerut daune morale de 1.000 de euro ar─ât├ónd, c─â ÔÇ×p├ór├óta nu a ┼úinut cont de influen┼úa pe care o are ┼či a incitat, prin postarea sa, publicul Facebook s─â o vad─â pe reclamanta drept ┬źhoa┼ú─â de re┼úete┬╗ÔÇŁ.

Citește și:

Cine e Jamila, t├ón─âra care a cucerit Internetul cu re╚Ťetele ei. E m─âritat─â cu un marocan ╚Öi ├«╚Öi spune povestea la TVR 2

Rom├ónii, obseda╚Ťi de drojdie. ├Änva╚Ť─â s─â o fac─â ╚Öi ├«n cas─â

Laura Lauren╚Ťiu sus╚Ťine c─â re╚Ťeta e complet diferit─â de eclerul clasic

Laura Lauren┼úiu s-a ap─ârat ├«n proces sus┼úin├ónd c─â re┼úeta de ecler care ├«i apar┼úine ┼či pe care a raportat-o este diferit─â total re┼úeta clasic─â de ecler. Laura Lauren┼úiu a ar─âtat c─â ├«n timp ce eclerul clasic ÔÇ×este o prajitur─â de form─â alungit─â, umplut─â cu crem─â ┼či acoperit─â cu glazur─â de ┼čerbet, ciocolat─â, eclerul la tav─â creat de ea ÔÇ×este o singur─â pr─âjitur─â cu dimensiunea de 38/28 cm care dup─â coacere este acoperit─â ┼či nu umplut─â cu crem─â ┼či garnisit─â cu fri┼čc─â b─âtut─âÔÇŁ.  

ÔÇ×Pr─âjitura astfel conceput─â se por┼úioneaz─â cu cu┼úitul ├«n p─âtrate, iar ├«n afara tipului de aluat nu are nici un fel de leg─âtur─â cu clasicul eclerÔÇŁ, a explicat Laura Lauren┼úiu ├«n proces. P├ór├óta s-a mai ap─ârat spun├ónd c─â ÔÇ×simplul fapt al raport─ârii videoclipului c─âtre re┼úeaua YouTube nu a dus automat la ├«ntreruperea difuz─ârii videoclipului, hot─âr├órea de a ├«ntrerupe difuzarea acestuia pe canalul YouTube apar┼úine acestui canal ┼či astfel, fapta ilicit─â nu exist─âÔÇŁ.

stefan banica paparazzi8 jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
ana morodan vanatai6 png
alergie jpeg
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
santana 1 jpg
grup de prieteni
al kuweit canicula epa efe (4) jpg
image
image
image
image
khloe kardashian atunci vs acum webp
santana 1 jpg
ana morodan vanatai6 png
stefan banica paparazzi8 jpg
loredana12 png
FotoJet (3) jpg