Dan Negru și Mihaela Tatu „Cred în România”. Leapșa între vedete de 1 Decembrie!

Tu de ce crezi în România? Postează și tu pe social media un motiv concret pentru care Crezi în România. Adaugă #CredînRomânia și va apărea în „Adevărul”. Provoacă în text 3 prieteni cu @etichetă să facă la fel.

„Cred în România”, o campanie originală, marca Adevărul
„Cred în România”, o campanie originală, marca Adevărul

Dan Negru, Mihaela Tatu, Connect-R și Cosmin Natanticu „Cred în România”, asa că s-a lansat leapșa între vedete, într-o campanie Adevărul!

Dan Negru: „Cred în România dintr-un motiv foarte simplu...”

Salutare! Cred în România dintr-un motiv foarte simplu... Aici s-au născut părinții mei, bunicii mei, străbunicii mei, soția mea, socrii mei, copiii mei, toți ai mei sunt de aici”, a explicat Dan Negru

Mihaela Tatu crede în noile generații ale României

Sunt Mihaela Tatu, om de televiziune, și #CredînRomânia pentru că din tot sufletul meu cred în această generație care tocmai se ridică. Alături de ei simt că România are un viitor”, a transmis Mihaela Tatu.

Connect crede în România

Sunt Connect-R, muzician, și cred în România pentru că sunt român!”, a spus Connect-R.

Cosmin Natanticu: „Unde te simți mai în siguranță decât acasă?”

Sunt Cosmin Natanticu, actor de teatru si film, și cred în România pentru că, atunci când zic România, zic acasă. Și unde te simți mai în siguranță decât acasă?”, a explicat Cosmin Natanticu.

„Cred în România” este inițiativa unor tineri care au ales să demonstreze că România chiar merită încrederea noastră și să evidențieze oamenii, ideile și inițiativele cu care ne mândrim.

Susține proiectele tinerilor ambițioși, promovează ideile care schimbă comunități și prezintă poveștile românilor demni, sperând să contribuie la întărirea sentimentelor de respect și de apartenență la comunitate, precum și de încredere în sine.

Știrile senzaționale, opiniile negative și zvonurile deseori nejustificate domină spațiul mediatic și discursul public. Românii se critică disproporționat pe sine, sunt neîncrezători în autorități, suspicioși în semeni și pesimiști la adresa României. 

Totuși, Adevărul este că România se dezvoltă rapid și recuperează decalaje, aflându-se deja în rândurile țărilor prospere, sigure și dinamice. Milioane de români pricepuți și cinstiți își fac treaba cu demnitate acolo unde se află.

„Cred în România”, o campanie originală, marca Adevărul
„Cred în România”, o campanie originală, marca Adevărul

Povestea lor merită să fie spusă pentru că este povestea României reale.Ne dorim să facem din români o comunitate care să spună mândră: Cred în România!  Alătură-te demersului și spune tuturor de ce Crezi în România!  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
www.antena3.ro
Robert Negoiţă FOTO Inquam Photos / Liviu Albei
image
image
image
image
image
image
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net