Dan Negru, fază tare la premiile TV Mania! A "poștit" o sticlă de vin în foaier

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Dan Negru nu se dezminte! Regele audiențelor rade tot ce înseamnă premii în televiziune anul acesta! A obținut și aseară un premiu de prestigiu la Gala TV Mania. De fericire, Negru a subtilizat o sticlă de vin de la organizatori și a poștit-o împreună cu colegii din media, în foaierul Teatrului Național.

Dan Negru e pus pe șotii și la evenimente
Dan Negru e pus pe șotii și la evenimente

Dan Negru a revenit în postura de regele audiențelor de când a făcut schimbarea de macaz în televiziune, lăsând Antena pentru Kanal D! Prezentatorul tv a dat lovitura cu cele două emisiuni concurs la postul patronat de turci, așa că nu se putea să nu se numere printre câștigătorii Premiilor TV Mania din acest an.

Dan Negru a primit trofeul pentru cea mai bună emisiune concurs și, de fericire, a făcut-o lată pe holurile Teatrului Național! Euforic, Dan Negru a sărbătorit cum se cuvinte premiul, dar și întâlnirea cu colegii din alte televiziuni.

Dan Negru a vărsat vinul pe el

Aflat într-o formă de zile mari, Negru a dat mâna și s-a pupat cu toată lumea, apoi s-a dus direct către standurile cu băuturi ale organizatorilor și a subtilizat o sticlă de vin, spre uimirea chelnerilor, rămași mască la gestul vedetei Kanal D.

Negru a desfăcut sticla, a turnat în pahare și a „poștit-o”, cum s-ar spune, cu toți colegii din media prezenți la fața locului. La un moment dat, din neatenție, prezentatorul a vărsat vinul pe costumul de gală, pe principiul “să fie primit”.

Dan Negru: “S-a dus dracu televiziunea!”

Dan Negru a urcat pe scena Premiilor TV Mania pentru a ridica trofeul pentru „Cea mai bună emisiune-concurs”: „Tu urmezi”, de la Kanal D. Discursul lui a fost unul cât se poate de emoționant.

„Când am intrat în sală, l-am auzit pe Dani (Oțil, nr.) zicând că s-a dus dracu televiziunea. Da, corect. Dar și noi o îndreptăm încolo. Și noi îi dăm un brânci, noi toți.

Eu mă mai plimb, așa… pe unde am fost, pe la TVR, pe la Antenă, vorba lui Blaga. Știi? «Cu penele altuia te poți împodobi, dar nu poți zbura». Le mulțumesc celor de la Kanal D că au avut curajul să nu copieze cu «Tu urmezi!» și cu «Jocul cuvintelor» un format care promovează limba română. Culmea, pe o televiziune care are acționariat străin, turcesc. Așa că le mulțumesc pentru asta”, a fost mesajul lui Dan Negru, pe scena Premiilor TV Mania.

Prezentatorul de la Kanal D a rememorat, apoi, un moment unic trăit în compania lui regretatului Andrei Gheorge.

„Cu niște ani în urmă eram la Chișinău cu domnul Andrei Gheorghe – un om extrem de smart. Aș vrea din când în când să-i amintim pe cei care au construit breasla asta. Și am lucrat cu Andrei la Prime, în Chișinău.

Și Andrei zicea la un moment dat – făcea, dacă țineți minte, <<Lanțul slăbiciunilor>> – un super show, smart, așa cum era și Andrei, care nu funcționa pe cifre.

Eu la vremea aia plimbam blonde, o scoteam pe Mama Natură, 50 share, cât se făcea pe atunci. Da, quiz-urile nu erau căutate. Și Andrei, țin minte vorba lui,<<Bă, Negrule, o să se rărească idioții și la televizor>>. Îi țin minte vorba asta”, și-a amintit Dan Negru.

Pe scena premiilor TV Mania, de marți seară, de la Teatrul Național, au mai urcat, Irina Fodor, Dani Oțil și Răzvan Simion, Andreea Bălan, Ozana Barabacea, Dan Pavel, Denise Rifai și Pavel Bartoș.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
image
actualitate.net
image
actualitate.net