Connect-R a lansat o nouă piesă. Melodia «Acasă» e inspirată din propria sa viață

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Fiecare artist se inspiră pentru creaţiile sale şi din propria viaţă, din întâmplările prin care trece. La fel şi Ştefan Mihalache, alias Connect-R (40 de ani). Cântăreţul a dezvăluit, în exclusivitate pentru Click!, faptul că problemele din fosta căsnicie cu Misha i-au fost de folos în compunerea şi interpretarea celei mai recente melodii, „Acasă”, pe care o va lansa oficial, marți, 25 octombrie.

Connect-R şi-a luat foarte în serios misiunea de a milita pentru uniunea în familii
Connect-R şi-a luat foarte în serios misiunea de a milita pentru uniunea în familii

Aproape de finalul lunii octombrie, Connect-R revine în atenţia fanilor săi cu o nouă melodie, intitulată „Acasă”, căreia i-a realizat şi un videoclip. Pentru această piesă, artistul a compus atât muzica, cât şi versurile.

Citește și: În sfârșit, doarme și Connect-R, după 10 ani! Artistul lansează „Iasomnie”

În plus, a realizat singur şi orchestraţia, iar de producţie şi de lansare, care este programată chiar pentru astăzi, s-a ocupat împreună cu prietenii săi de la Hood Famous şi Sprint Music.

Acasă nu-i o locaţie, nu-i o clădire, acasă e acolo unde eşti cu inima”, spune Connect-R, în exclusivitate pentru Click!, descriind astfel mesajul pe care doreşte să-l transmită noul său cântec. „Evident că tot ce scriu e şi din experienţele personale, dar divorţul e o chestie generală şi rata divorţului este din ce în ce mai mare în rândul părinţilor. Ideea e că dacă ai divorţat, nu divorţa şi de copil. Viziunea unui copil este alta şi aici se manifestă viziunea unui copil asupra divorţului”, este de părere Connect-R.

Are o fetiţă de 9 ani, Maya, din căsnicia cu Misha
Are o fetiţă de 9 ani, Maya, din căsnicia cu Misha

Artistul vorbeşte destul de rar despre viaţa personală, dar atunci când o face recunoaşte unde a greşit.

Din păcate, căsnicia am folosit-o ca pe o unealtă şi nu am trăit-o în profunzimea ei, aici a fost greşeala mea. Am luat-o ca pe un beneficiu, ceva care o să mă împlinească şi o să mă facă fericit. Am crezut că ideea de cuplu şi de căsătorie se bazează pe ideea de extragere a fericirii de la unul la celălalt. Când, de fapt, ea se bazează pe împărtăşirea fericirii de la unul la celălalt. Lucru pe care eu nu l-am înţeles. Nu este dator nimeni să mă facă pe mine fericit. Nu l-am înţeles... prea târziu! Mergem mai departe. Nu e o problemă”, a spus Connect-R pentru unul dintre podcasturile realizate de Mihai Morar, „Fain şi simplu”.

Artistul spera ca noua sa melodie să fie bine primită de public şi cei care se confruntă cu probleme în căsnicie să reuşească să le depăşească.

Vezi și: Connect-R, în lacrimi de ziua lui! A îngenuncheat pe scenă

Piesa trebuie ascultată până la capăt şi videoclipul trebuie urmărit până la final, căci este unul cu final neaşteptat. În special, melodia aceasta este pentru cei care mai pot schimba ceva în căsnicia lor. Cei care încep să-şi dea seama că toată zarva, toată nenorocirea dintr-un cuplu nu vine din inimă, ci din minte. Faptul că nu doi oameni luptă, ci egou-rile lor. Nici un om nu s-a născut rău. Societatea asta ne transformă, ne schimbă, ne reeducă chiar şi spiritual şi ajungem să luptăm contra semenilor noştri, fie în cuplu sau în orice relaţie. De aceea piesa asta este ca o gură de oxigen pentru cei ce mai pot schimba ceva în căsnicia lor”, a mai spus Connect-R, pentru Click!

A rămas în relaţii foarte bune cu fosta soţie, Misha

Connect-R a fost căsătorit cu Misha (31 de ani) în perioada 2013-2016, dar despărţirea a fost recunoscută abia după doi ani. Au continuat să locuiască împreună şi după separare, de dragul fiicei lor, Maya (care în decembrie împlineşte 9 ani).

Trăim în aceeaşi casă, da. Culmea, ne înţelegem foarte bine. E minunat aşa. Nu o să mai dureze mult cred”, a mai spus Connect-R pentru Mihai Morar, anul trecut pe vremea aceasta.

Cei doi au fost căsătoriţi doar doi ani. Foto: Ideal Event
Cei doi au fost căsătoriţi doar doi ani. Foto: Ideal Event

Connect-R şi Misha au păstrat o relaţie foarte apropiată, pentru a se asigura că fiica lor va avea de suferit cât mai puţin. Din acelaşi motiv, în cele mai multe dintre vacanţe, călătoresc tot împreună, aşa cum s-a întâmplat şi când au fost în Franţa, la Disneyland. Nici sentimentele frumoase nu au dispărut.

Nu rata nici: Connect-R: ”Mama vinde la tarabă și pe pandemie, tata vrea să cânte”

Da, o iubesc pe Misha. O iubesc cum îmi iubesc copilul, cum ar trebui să iubesc toţi oamenii. Nu există doi. E o iluzie, o iluzie frumoasă a separării. Nu au existat niciodată doi Dumnezei”, a spus Connect-R cu ocazia unui alt interviu, oferit pentru emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net