Mihaela Tatu, o mamă cool: „Am o fată faină. Învățăm una de la alta. Nu a fost ușor!"

#Exclusiv Click!

Mihaela Tatu a urcat pe podium, în postura de manechin, în prezentarea creatoarei de modă Eli Laslean, la ediția aniversară a 30 de ani de Ellis, și a făcut furori!

A fost aplaudată la scenă deschisă și s-a văzut că i-a plăcut și s-a simțit extrem de bine acolo unde îi este locul, pe scenă.

Toată lumea îmi spune că eman o energie pozitivă! Ce emoții? Că doar nu a trebuit să vorbesc, ci să merg!”, a povestit Mihaela Tatu atunci când a fost întrebată dacă a defilat cu emoții în prezentarea aniversară a lui Eli Laslean. Vedeta ne-a oferit câteva detalii despre cum decurge viața ei, în prezent.

Ce relație are vedeta cu fiica ei, Ioana

Mihaela Tatu e tare mândră de fiica ei, Ioana, care are 37 de ani și locuiește de ani buni la Berlin. Relația dintre ele este una specială și s-a consolidat foarte bine în timp, cele două, mamă-fiică, ajutându-se reciproc și comportându-se ca două surori. Mihaela Tatu ne-a povestit care e cel mai bun sfat pe care i l-a dat până acum fiicei sale: „Să creadă în ea!  Să se vadă prin ochii mei! Pentru că o anumită categorie de tineri au, într-un anumit moment al vieții, o lipsă de încredere fantastică. Eu și fiica mea suntem Alfa și Omega. Eu sunt Berbec, ea e Pești. Eu sunt exuberantă și extrovertă, ea e la polul celălalt. Asta nu înseamnă că e tăcută! Nici vorbă! Suntem două femei, însă eu am fost cea care a lăsat, din dorința de a controla, de a fi ironică... Ea s-a deschis după aceea. Educația unui copil începe odată cu educația mamei. Femeia uită să mai fie acel fel de mamă. Așa am fost și noi odată și să nu cerem lucruri neplăcute de la ele, să punem asupra lor presiune și proiecția nereușitelor noastre, ci să-i lăsăm să facă, să strălucească, să greșească, să își desăvârșească existența în ritmul și în termenii lor”, ne-a mărturisit vedeta pentru Click!

Este sau nu Mihaela Tatu cicălitoare ca mamă?

Din dorința de a avea o relație frumoasă și fără ascunzișuri sau secrete cu fiica ei, Mihaela Tatu a știut cum să o gestioneze și să obțină exact ce trebuie din dedicarea și educația pe care i le-a oferit fiicei sale.

Ea locuiește în Berlin, eu în Oradea! Cum Dumnezeu să fiu cicălitoare? Nu! Am fost, bineînțeles că am fost, sunt mamă!  Din dorința de a-i fi bine copilului, stai cu gura pe capul ei, dar nu mai e cazul pentru că e înțeleaptă, ea este sfetnicul meu, cu ea mă sfătuiesc când e ceva pentru că are capacitatea de a se degaja și de a vedea dintr-o perspectivă generală toată situația. Am o fată faină! Învățăm una de la alta! Nu a fost ușor!", ne-a mai declarat, în încheiere, Mihaela Tatu.

„Toată lumea lumea mă întreabă de ce nu mă întorc în televiziune!”

Mihaela Tatu este făcută să fie pe scenă și a mărturisit, cu zâmbetul pe buze, că îi este dor de televiziune și s-ar întoarce în fața telespectatorilor săi fideli doar dacă ar mulțumi-o formatul TV care i s-ar da, din nou, pe mână. Este un bun speaker și orator și ar putea face povestea să meargă mai departe.

Toată lumea lumea mă întreabă de ce nu mă întorc în televiziune! Eu nu am renunțat la televiziune! Am nevoie de un proiect în care să cred și să mă duc așa cum m-am dus în primele două,  în “Viața bate filmul” și “De 3X femeie”… M-am aruncat acolo cu toată ființa! Efervescența există! Trebuie să îmi placă, trebuie să cred, dacă nu cred și nu găsesc utilitatea unui emisiuni și a unui format... Și sunt convinsă că ar avea și audiență pentru că avem nevoie de astfel de emisiuni, s-ar uita lumea așa cum se uita pe vremuri”, a mărturisit Mihaela Tatu pentru Click!. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net