Mihaela Tatu se întoarce în televiziune? Totul despre formatul perfect

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

La 59 de ani, Mihaela Tatu s-ar reîntoarce pe micile ecrane! Vedeta a făcut carieră în televiziune timp de 19 ani, dar s-a retras brusc, după succesul fulminant pe care l-a avut cu emisiunea „De 3 X Femeie”. Acum, fosta prezentatoare tv merge prin retreat-uri de purificare spirituală și spune că ar reveni pe micile ecrane dacă i s-ar oferi formatul potrivit.

Mihaela Tatu, de trei ori femeie!

Mihaela Tatu a reprezentat un reper în televiziune pe vremea când realiza emisiunea „De 3x Femeie”. Vedeta a lucrat timp de 3 ani în radio, după care 19 i-a petrecut în televiziune.

Retragerea ei, în urmă cu mai bine de 10 ani, de pe micile ecrane a survenit în urma unor probleme de sănătate. La acea vreme, fosta moderatoare TV a fost nevoită să aibă grijă de familia sa, inclusiv de mama sa, care era grav bolnavă.

Citește și: Fotografii de colecţie cu Mihaela Tatu! Iată cum arăta în urmă cu aproape 30 de ani

Mihaela Tatu s-a confruntat și cu o depresie severă, după ce a fost supusă unei operații în zona genunchiului. Meditațiile și ședințele de yoga i-au fost atunci de mare ajutor. Însă și operația de fibrom suferită la acea vreme i-a dat bătăi de cap.

Fosta prezentatoare tv a strălucit pe podium, vineri seară, în prezentarea de modă a lui Eli Lăslean. Vedeta, prezență rară prin Capitală, a fost asaltată de fani!

Mihaela Tatu, interviu exclusiv pentru Click!

Ați primit aplauze la scenă deschisă în show-ul lui Eli Lăslean! Cum v-ați simțit pe scenă? Lumea vă iubește, pur și simplu...

Am construit relații mai mult decât de colegialitate cu invitații me, ne-am sprijinit reciproc. Fetele frumoase pe care le-ai văzut pe scenă au trecut pe la mine pe la emisiune în momentele lor și momentul meu de maturitate. Pe de altă parte, cred că e și structura mea.

Am grijă de sufletul meu să nu mă obosesc și să nu mă risipesc, însă iubesc fiecare întâlnire, și fiecare ființă cu care am rezonat astăzi, ele fac parte din tecutul meu de unde rezultă că m-au format într-un anume fel. E structura mea așa, sunt prietenoasă!

„Trebuie să fii femeie cu majuscule și cu trei linii roșii!”

V-ați gândit să vă reîntoarceți la tv? Aveți foarte mulți fani..

Nu am renunțat niciodată la televiziune, toți îmi spun asta când aniume revin?! Dar eu nu am renunțat! Însă, dacă nu primesc un format în care să mă arunc cu toată ființa mea, cu toată efervescența și cu tot entuziasmul meu nu mă întorc.

Ar mai merge azi de 3 X Femeie? Acum trebuie să fim femei de 5 ori ?

Trebuie să fii femeie cu majuscule și cu trei linii roșii. S-au schimbat multe în felul meu de a gândi, felul în care percep viața, analizez situațiile prin care trec. Și eu m-am schimbat ca structură. Nu m-am schimbat, m-am transformat că nu ne schimbăm cu una cu două.

Ce anume a dus la trasformarea aceasta? Vorbeați de acele retreat-uri în care ați tot fost în ultima vreme?

Toată povestea mea a început în 2006, atunci când ma început să fac yoga. După aceea, când am făcut camino de Santiago de Compostella, am făcut apoi o meditație de 10 zile undeva lângă Berlin, un retreat în care taci și te întorci înspre tine. După care am fost în Mexic, apoi în Peru.

Apoi am făcut de două ori un proces de curățare a corpului prin detox-uri la Bodrum, după aceea o India. E un proces întreg, eu nu caut, ele vin înspre mine. Nu caut nimic, pur și simplu, îmi doresc liniștea mea interioară și sinele meu să fie împăcat. Noi nu avem tihnă interioară.

Te întorci înspre tine și zici: Eu cu viața mea cum sunt? ce fac eu cu mine? Încotro mă îndrept? Ce am făcut eu? Ce am făcut alaltăieri? Pentru cine?Atunci începi să lucrezi la tine.

Până la 50 de ani, mai ales femeile, fac tot ce le stă în putință să dea bine în fata unui colectiv, au o imagine de păstrat. După 50 de ani, începi să te gândești la tine, e fabulos ce mi se întâmplă. Viața e formată din evenimente pozitive și educative. Dintr-o situație negativă înveți, dacă ți-e bine într-un loc călduț, nu înveți nimic.

De sărbători unde sunteți?

Sărbătorile le petrec acasă!

Mihaela Tatu s-a retras din televiziune în urmă cu 10 ani

Mihaela Tatu (59 de ani) s-a retras din televiziune în urmă cu peste 10 ani, după ce a scris istorie cu emisiunea „De 3 x femeie”. Fosta prezentatoare TV a devenit trainer în tehnica și arta livrării discursului. Vedeta pune voce și pe povești pentru copii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net