Medeea Marinescu și Andreea Raicu „Cred în România”. Leapșa între vedete de 1 Decembrie!

Ultima actualizare:

Tu de ce crezi în România? Postează și tu pe social media un motiv concret pentru care Crezi în România. Adaugă #CredînRomânia și va apărea în „Adevărul”. Provoacă în text 3 prieteni cu @etichetă să facă la fel.

image

Andreea Raicu, Medeea Marinescu și Mircea Bravo „Cred în Romania”, asa că s-a lansat leapșa între vedete, într-o campanie Adevarul!

Andreea Raicu: „Cred în România pentru că...”

„Sunt Andreea Raicu, antreprenoare, și #CredînRomânia pentru că în fiecare zi întâlnesc oameni minunați, dornici să se dezvolte și să contribuie la un viitor mai frumos. La mulți ani, România!”, a declarat vedeta pentru Adevarul

Medeea Marinescu: „Lucrez cu oameni talentați, inventivi...”

„Sunt Medeea Marinescu, actriță de teatru și film, și #CredînRomânia pentru că lucrez cu oameni talentați, inventivi, dar mai ales, care știu să facă haz de necaz. Tu de ce crezi în România?”, a declarat vedeta pentru Adevarul.

De crede Mircea Bravo în România?

„Salut, sunt Mircea Bravo și CredînRomânia pentru că românii au cel mai tare simț al umorului. Râdem în orice situație”, a declarat vedeta pentru Adevarul.

„Cred în România” pentru că?

„Cred în România” este inițiativa unor tineri care au ales să demonstreze că România chiar merită încrederea noastră și să evidențieze oamenii, ideile și inițiativele cu care ne mândrim.

Sustine proiectele tinerilor ambițioși, promovează ideile care schimbă comunități și prezintă poveștile românilor demni sperând să contribuie la întărirea sentimentelor de respect și de apartenență la comunitate, precum și de încredere în sine.

Știrile senzaționale, opiniile negative și zvonurile deseori nejustificate domină spațiul mediatic și discursul public. Românii se critică disproporționat pe sine, sunt neîncrezători în autorități, suspicioși în semeni și pesimiști la adresa României.

Totuși, Adevărul este că România se dezvoltă rapid și recuperează decalaje, aflându-se deja în rândurile țărilor prospere, sigure și dinamice. Milioane de români pricepuți și cinstiți își fac treaba cu demnitate acolo unde se află.

Povestea lor merită să fie spusă pentru că este povestea României reale.Ne dorim să facem din români o comunitate care să spună mândră: Cred în România!  Alătură-te demersului și spune tuturor de ce Crezi în România!  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
examen jpg
image
image
image
image
image
image
Nicki Minaj profimedia 0717344716 jpg
praf saharian jpeg
cana jpg
shutterstock 2238691451 jpg
foto1 aglomerati autostrada 12711400 jpg
regina maria si familia ei  jpg
Scene ilustrate pe Columna lui Traian  Sursa Columna lui Traian, Cimec 2002 (3) jpg
watermelon 1838547 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net