Andreea Raicu, fără sutien și cu un accesoriu la gât. Imaginea care a făcut furori pe internet

Ultima actualizare:

Andreea Raicu rămâne una dintre cele mai dorite femei din România. În vârstă de 45 de ani, fosta prezentatoare TV are mereu apariții electrizante. Cunoscută în special pentru eleganța ei, vedeta a renunțat de această dată la inhibiții.

Andreea Raicu e mai HOT ca niciodată
Andreea Raicu e mai HOT ca niciodată

Într-o fotografie publicată în spațiul online, Andreea Raicu e mai sexy ca niciodată. Frumoasa brunetă apare fără sutien și cu un accesoriu la gât. Fosta prezentoare TV i-a înnebunit pe internauți.

Foarte interesant: Iulia Vântur și Andreea Raicu, superbe într-o fotografie de colecție. Mesajul emoționant al blondinei pentru prietena ei

Imaginea a fost publicată de vedetă pe pagina ei de Instagram, unde fanii Andreei s-au înghesuit să arunce cu inimioare și aprecieri. 

HOT! Cine s-a prezentat mai bine în weekend? Decolteul Andreei Raicu sau posteriorul Dianei Munteanu

Andreea Raicu e mai sexy ca niciodată!

Andreea Raicu, imaginea care încins internetul. Foto - Instagram
Andreea Raicu, imaginea care încins internetul. Foto - Instagram

Fotografia senzuală postată de Andreea Raicu e însoțită de un mesaj de promovare pentru un program de 14 zile, prin care vedeta îndeamnă fiecare femeie să fie unică. 

„Sigur că ai auzit și văzut peste tot îndemnul ăsta cu Fii tu!, dar oare știi ce înseamnă asta cu adevărat?

Înseamnă mai întâi să începi să îți dai atenție, să te cunoști, cu toate dorințele și nevoile tale adevărate, și să îți crești toate acele calități care sunt deja în tine, dar pe care, din varii motive, nu le-ai băgat în seamă prea mult”, a scris Andreea pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Andreea Raicu a rămas fără haine în Grecia! Ce a fost nevoită să poarte tot concediul

Andreea Raicu, poveste inedită cu un bărbat

5 andreea raicu 20210422 2783 jpg jpeg

Fosta prezentatoare a avut mai multe relații de-a lungul timpului, dar un episod din tinerețe a marcat-o destul de mult. Într-o emisiune TV, Andreea Raicu a explicat motivul uluitor pentru care a fost nevoită să se despartă de un fost iubit după un episod petrecut la o petrecere în noaptea de Crăciun. 

„Mi se pare o lipsă de respect. Am avut un iubit în urmă cu foarte mulți ani care se juca un joc World of Warcraft și în noaptea de Crăciun eram la niște prieteni. Era o petrecere foarte frumoasă și îmi spune că trebuie să mergem acasă. De ce acum? Şi spune: la 12:00 am un raid. Ne-am despărțit în noaptea aia.

Aceste raiduri erau de foarte mult timp. Am înțeles așa, dar când ne întâlnim cu toată lumea și din alte țări și luptăm… Mi se părea că la 20 si ceva de ani încă să ne mai luptăm… mai bine ne bucurăm de viață”, a declarat Andreea Raicu în emisiunea moderată de Teo Trandafir, 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net