Paula Seling și Șerban Copoț „Cred în România”. Leapșa între vedete de 1 Decembrie!

Tu de ce crezi în România? Postează și tu pe social media un motiv concret pentru care Crezi în România. Adaugă #CredînRomânia și va apărea în „Adevărul”. Provoacă în text 3 prieteni cu @etichetă să facă la fel.  

Paula Seling și Șerban Copoț „Cred în România”. Foto: colaj Facebook
Paula Seling și Șerban Copoț „Cred în România”. Foto: colaj Facebook

S-a lansat leapșa între vedete, într-o campanie Adevarul, iar Paula Seling și Șerban Copoț „Cred în Romania”.

Paula Seling: „Cred în români pentru că...”

„Eu #CredînRomânia pentru că este o țară plină de frumos. Cred în români pentru că în ciuda unei istorii zbuciumate, au știut să împrăștie în lume inovații în muzică, știință, cultură și tradiție. Tu de ce crezi în România?”, a spus celebra cântăreață pentru Adevărul.

Șerban Copoț crede în România

„Sunt Șerban Copoț și #CredînRomânia pentru că este casa mea, a familiei mele și a tuturor prietenilor mei. Tu de ce crezi în România?”, a spus vedeta pentru Adevărul.

„Cred în România” pentru că?

„Cred în România” este inițiativa unor tineri care au ales să demonstreze că România chiar merită încrederea noastră și să evidențieze oamenii, ideile și inițiativele cu care ne mândrim.

Susține proiectele tinerilor ambițioși, promovează ideile care schimbă comunități și prezintă poveștile românilor demni sperând să contribuie la întărirea sentimentelor de respect și de apartenență la comunitate, precum și de încredere în sine.

Știrile senzaționale, opiniile negative și zvonurile deseori nejustificate domină spațiul mediatic și discursul public. Românii se critică disproporționat pe sine, sunt neîncrezători în autorități, suspicioși în semeni și pesimiști la adresa României.

Totuși, Adevărul este că România se dezvoltă rapid și recuperează decalaje, aflându-se deja în rândurile țărilor prospere, sigure și dinamice. Milioane de români pricepuți și cinstiți își fac treaba cu demnitate acolo unde se află.

Povestea lor merită să fie spusă pentru că este povestea României reale.Ne dorim să facem din români o comunitate care să spună mândră: Cred în România! Alătură-te demersului și spune tuturor de ce Crezi în România!  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

oana roman si marius elisei
razvan danciu razboinic survivor romania 2023 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
nunta insta jpg
sebastian ghiorghiu jpg
cub claudia patrascanu png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Shauna Rae și iubitul jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
condimente jpeg
carduri energie scumpa jpg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
elevi jpeg
cos cumparaturi shutter jpeg