Șerban Copoț, dezvăluiri despre viața grea din comunism! Ce greșeală fac cei care privesc cu nostalgie acea perioadă

Cunoscutul prezentator de la iUmor, Șerban Copoț, a trăit clipe extrem de dificile în perioada Securității, atunci când a văzut fața urâtă a comunismului.

Șerban Copoț, dezvăluiri despre viața grea din comunism. Foto: colaj Facebook
Șerban Copoț, dezvăluiri despre viața grea din comunism. Foto: colaj Facebook

Toată lumea îl știe pe Șerban Copoț, însă nimeni nu știe ce a însemnat perioada Securității pentru acesta. Prezentatorul a declarat într-un interviu că familia lui a traversat atunci o perioadă grea, de care își amintește și în ziua de azi.

Șerban nu înțelege cum unii oameni își doresc din nou acea perioadă și consideră că aceștia își amintesc doar de lucrurile pozitive, uitând de ceea ce a fost cu adevărat.

Vezi și: Top 5 obiecte de lux pe care le poți vedea în Casa Ceaușescu! În ce bogăție au trăit dictatorii

Ce greșeală fac mulți nostalgici ai comunismului? Șerban Copoț „I-aş băga… la un tratament cu lecitină”

,,A fost extrem de greu, pentru că întreaga familie a suferit. Lăsând la o parte neajunsurile pe care le avea orice familie, noi am avut necazuri în plus. De exemplu, fratele meu cel mai mare nu a avut voie să dea examen la Institutul de Marină, pentru că ai mei nu erau membri de partid.

Vezi și: Regina Elisabeta, gestul care a uimit pe toată lumea! Ce a făcut în timpul vizitei lui Ceaușescu 

Telefoanele erau ascultate, am fost urmăriţi şi, în genere, s-a încercat excluderea familiei de pe unde s-a putut. Nu suntem singurii care am trecut prin aşa ceva, dar pot spune că am văzut faţa cu adevărat hidoasă a comunismului. Aşadar, pe toţi cei nostalgici cu perioada comunistă i-aş băga… la un tratament cu lecitină.

Greşeala pe care o fac nostalgicii este că asociază acea perioadă cu tinereţea sau copilăria şi uită mizeria de atunci”, a declarat Șerban Copoț pentru Viva.ro.

Cum a fost copilăria lui Șerban Copoț? „Să crești patru copii în comunism...”

Prezentatorul recunoaște că a ajuns să îi fie mult mai recunoscător mamei lui, cea care a crescut patru copii, atunci când a devenit la rândul lui părinte, pentru că a realizat efortul depus de aceasta într-o perioadă extrem de grea din toate punctele de vedere.

Șerban își aduce aminte cu drag de copilărie, considerând că a avut parte de toate resursele necesare, iubire, grijă și o educație desăvârșită, pentru a fi un copil fericit.

,,Mi-e greu să mă mai raportez la mine când vine vorba despre copilărie. Invariabil mă gândesc la mama, când vine vorba despre perioada aceea.

Să creşti patru copii în comunism, cu lipsurile care existau, era o performanţă de care m-am prins cu adevărat abia atunci când am devenit şi eu părinte, la rândul meu. Ha ha ha!, până şi acum asociez mirosul de portocale cu Crăciunul.

Copilăria mea a fost superbă, pentru că am fost iubit, îngrijit, mângâiat şi educat cu toată atenţia de familia mea”, a mai spus prezentatorul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

cub horoscop iertare png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
FotoJet (3) jpg
cub isabela onoriu png
Shakira jpg
FotoJet (2) jpg
femeie frig casa jpeg
cub raluca podea png
image
image
image
image
image
image
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei