Ferentz l-a întâlnit pe Iohannis la San Francisco. „A fost o seară memorabilă”

Anamaria Ferentz traversează cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei. După o vacanţă exotică în Hawaii, alături de iubitul său, un om de afaceri american, artista a ajuns la San Francisco cu un scop precis şi oficial.

image

Vedeta a avut ocazie de a-l întâlni pe președintele Klaus Iohannis. În interviu acordat pentru Click!, Anamaria Ferentz a povestit cum a decurs întâlnirea șeful statului.

Citește și: Cătălin Botezatu a analizat ținutele de la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a! Carmen Iohannis a gafat

„Preşedintele Iohannis a venit la San Francisco pentru întâlnirea cu românii de pe Coasta de Vest. După 17 ani, un preşedinte român a ajuns în San Francisco şi am zis că este o ocazie extraordinară să îl cunoaştem şi noi pe Iohannis.

Consulatul  de la Los Angeles ne-a invitat pe noi şi a fost superb. Au fost români din mai multe State, nu numai de pe Coasta de Vest. Au fost oameni de afaceri, oameni care activează în domeniul public, oameni muncitori, oameni foarte-foarte faini care au venit de peste tot să se întâlnească cu preşedintele.

A fost o seară memorabilă! Nu ai ocazia în fiecare zi să cunoşti un preşedinte de ţară! A fost o onoare şi pentru mine şi pentru Doug, iubitul meu. El a fost foarte impresionat!

Noi am zburat în San Francisco doar pentru seara respectivă, înainte de eveniment, am ajuns acolo, apoi am fost la o cină şi după aceea ne-am întors acasă”, a povestit Anamaria Ferentz pentru Click! 

Vezi și: Ucigaș român, din SUA, lângă președintele Iohannis! Crimă abominabilă, în Miami

Anamaria Ferentz locuiește în SUA de mai bine de 10 ani

Locuiește în America de mai bine de zece ani, dar în ceea ce privește vacanțele, Anamaria Ferentz (47 de ani) nu preferă România, ci alte țări din Europa.

Totuși, fosta solista a precizat într-un interviu pentru Click! că vine o dată pe an în țara noastră, motivul fiind unul cât se poate de clar: mama și fratele ei sunt încă în România,

Vezi și: Anamaria Ferentz s-a mutat la fermă, în Statele Unite! Cine este noul ei iubit

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rebeca onoriu png
FotoJet (5) jpg
cub rona hartner png
cub theo rose anghel damian png
FotoJet jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub paula seling png
image
image
image
image
image
image
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre